Muhabbit

FC Barcelona, Ownix ile Ortaklık Kurdu!

FC Barcelona’nın hazırladığı NFT koleksiyonu, Ownix tarafından geliştirilecek ve kasım ayının son haftasında piyasaya sürülecek.

FC Barcelona

Barcelona Muhabbit

FC Barcelona, taraftarlarıyla bağlarını güçlendirmek için yeni bir NFT koleksiyonunu duyurdu.

Elde ettiğimiz bilgilere göre FC Barcelona’nın NFT serisi, 26 ulusal lig ve 5 UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğundan görüntüleri içerecek. Bunun yanı sıra 95 zaferin görüntülerini içerecek olan NFT’ler, kulübün 122 yıllık tarihini taraftarlar ile paylaşacak.

FC Barcelona’nın hazırladığı NFT koleksiyonu, Ownix tarafından geliştirilecek ve Kasım ayının son haftasında piyasaya sürülecek.

Ownix CEO’su, konu hakkında şu açıklamaları yaptı:

Koleksiyonumuzu tüm FC Barcelona taraftarlarına erişilebilir halde tutacağız. Kesinlikle bir sınırlamamız olmayacak.

Bu yıl NFT sektörü, dünyanın dört bir yanında ilgiyle kucaklandı. Taraftarları sürükleyici ve kişisel deneyimlerle süslemek adına yapılan çalışmalar, spor ortamında çok hızlı bir şekilde benimsenmeye başladı. Dapper Labs, Sorare ve Socios gibi firmalar, dünyanın en iyi ligleri ile iş birliği yapmaya başladı.

Örnek vermek gerekirse Sorare, kısa bir süre önce İspanya’nın 1. ligi olan La Liga ile anlaşma yaptı. Bunun yanı sıra şirket, Almanya’nın da 1. ligi Bundesliga ile bir anlaşma imzaladı.

Ownix CEO’su, sözlerine şu şekilde devam etti:

İlk 5 NFT, önümüzdeki birkaç hafta içinde FC Barcelona tesislerinde gerçekleştireceğimiz etkinlikten sonra çıkış yapacak. Lansmandan sonraki haftalarda diğer NFT’ler de satışa sunulacak. Bunun yanı sıra gelecekte, sınırlı sayıda üretilecek olan özel koleksiyonlar, açık artırmaya çıkarılacak.

FC Barcelona’nın başkanı Joan Laporta ise konu hakkında şunları söyledi:

FC Barcelona olarak biz, böyle bir adım attığımız için çok heyecanlı ve çoşkuluyuz. Taraftarlarımız ile daha fazla etkileşime girebilmek, bizim için çok önemli.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version