Muhabbit

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kripto Para Hakkında Konuştu!

Fenerbahçe Spor Klübü Başkanı Ali Koç, 10 gün içinde kripto para projesini başlatacağını söyledi!

Ali Koç Fenerbahçe Başkanı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kripto paralar hakkında konuştu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında bazı açıklamalar yaptı. Koç, Fenerbahçe’nin kripto para projesini 10 gün içinde başlatacağını duyurdu.

Galatasaray ve Trabzonspor’dan sonra Fenerbahçe’nin de kripto paralar ile alakalı bir adım atıp atmayacağı merak konusu olmuştu. Ali Koç’un yaptığı son açıklama ile Fenerbahçe fan “token”ı yakın zamanda kripto para piyasalarında yerini alacak gibi.

Bununla birlikte Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında kripto paraların Türkiye’de büyük ilgi gördüğünden bahsetti:

Kripto para işi… Bahis işinde olduğu gibi Türkiye’de kripto para işi Avrupa’dan çok önde. Yatırım açısından enteresan bir şekilde bizim ülkemiz Avrupa’dan ayrışıyor.

Aynı zamanda Ali Koç, Fenerbahçe’nin “token” çıkarmak için geç kalmadığını da belirtti. Aslında daha kapsamlı bir araştırma yaptıklarını ve daha temkinli yaklaştıkları için bu zamana kadar beklediğine değindi. Daha sonra Ali Koç, sözlerine şu şekilde devam etti:

Birçok kulüp Süper Lig’de kendi kripto para stratejilerini, iş birliklerini açıkladılar. Biz Fenerbahçe olarak sessiz kaldık. Yurt içi, yurt dışı 1 seneyi aşkın süredir, öyle mi böyle mi yapalım, kendi kripto paramızı mı yapalım, iş birliği mi olsun diye her şeyi inceledik. Ne kadar iyi etmişiz de bekledik. Bekledikçe teklifler daha cazip hâle geldi. Herkes Fenerbahçe’yi bekliyor. Hem borsa hem yatırımcı tarafı meğerse Fenerbahçe’yi bekliyor.

Fenerbahçe Kripto Para Projesinden Gelir Sağlamayı Düşünüyor!

Nisan aylarında yapılan açıklamalara göre; Galatasaray GAL token ile kasasına yaklaşık 100 milyon Türk Lirası eklemişti.

Ali Koç da kripto para projesinin Fenerbahçe’ye katkı sağlayacağını düşünüyor ve sözlerine şu şekilde devam ediyor:

Buradan hatırı sayılır bir gelir imkanı yaratacağımıza inanıyoruz. Eli kulağında, az kaldı. Her alanda olduğu gibi, YouTube olur, destek kampanyası olur, kombine sayıları olur, Fenerbahçe taraftarı’nın burada da Fenerbahçe’nin farkını, gücünü, ayrıcalığını göstereceğinden hiçbir şüphem yok. Fenerbahçe gücünü dijital dünyada gösterecek. Bu tatlı bir rekabet. Biz seviyeyi artırdıkça diğer kulüpler de yararlanacak. Bu güzel bir rekabet. Hepimiz kazanalım.

Ali Koç

Dolandırıcılara Dikkat Etmek Gerekiyor!

Koç, Fenercoin adı altında insanları dolandırmak isteyenlere karşı uyardı. Bu tarz sahtekarlıklara dikkat etmek gerektiğini ekledi. Fenerbahçe resmi sitesinden bir açıklama yapmadan Fenerbahçe ile ilgili herhangi bir “token”ı satın almamak gerektiğini vurgulayan Ali Koç, sözlerini şu şekilde sonlandırdı:

Nasıl yatırımcılar, borsalar herkes Fenerbahçe’yi bekliyorsa, sahtekârlar da bekliyor. ‘Fenercoin’ adı altında yayın yapıyorlar. Kulüpten resmi bilgilendirme gelmedikçe Fenerbahçe’nin kripto parasını satanlara inanmayın, üzülürsünüz. Hassas bir konu. Mevzuatı çıkmamış bir konu. Hukuken bir yere bağlayamadığınız için dolandırıcılık yapmak kolay, dolayısıyla mağduriyetler olur. Hâlihazırda bile hukuk departmanımız bu dolandırıcılıkla ilgili pek çok girişim başlatmış durumda.

PSG, Milan ve Barcelona gibi birçok spor kulübü kendi fan “token”ını çıkarttı. Şimdiye kadar kendi fan “token”ını çıkaran 10 Türk kulübü var: Galatasaray, İstanbul Başakşehir, Trabzonspor, Ankaragücü, Karşıyaka, Eskişehir, Denizlispor, Bursaspor, Göztepe, Alanyaspor.

Daha fazla haber için : Öne Çıkanlar

Daha fazla Bitcoin haberi için : Bitcoin

Kripto paralarla ilgili daha fazla haber ve bilgi için Telegram grubumuza katılabilirsiniz..

Son Yazılar

Exit mobile version