Muhabbit

Fenerbahçe Token ByBit’te Listelendi!

Popüler kripto para borsası ByBit, listelemelerine tüm hızıyla devam ediyor. ByBit bu kez ise Fenerbahçe tokenı 15 Mart 2023 tarihinde listeledi.

Popüler kripto para borsası ByBit, listelemelerine tüm hızıyla devam ediyor. ByBit bu kez ise Fenerbahçe tokenı 15 Mart 2023 tarihinde listeledi.

Yapılan bu iş birliği neticesinde, etkinliğe katılım yapan taraftarlar birbirinden farklı hediyelerin sahibi olabilecek. Bu etkinlik kapsamında taraftarları, FB token, futbol maçı biletleri ve EuroLeague loca biletleri, imzalı formalar, logolu ürünler, stadyum ve müze turu gibi çok özel hediyeler bekliyor.

Kripto para borsası ByBit bu listelemenin şerefine Bybit kullanıcılarına birbirinden farklı hediyeler sunuyor. Tam 20.000 FB token, Fenerbahçe- Beşiktaş derbi maçı biletleri, EuroLeague loca biletleri, imzalı formalar, FB token logolu atkılar ile stadyum ve müze turu ödülleri ByBit kullanıcılarını bekliyor.

Birbirinden farklı ödüllerin verileceği bu özel etkinlik 15 Mart 2023 tarihinde başlamış olup, 12 Nisan 2023 tarihine kadar devam edecek. Bu özel etkinliğin Türkiye kullanıcılarını özgü olduğunu da hatırlatalım! Kullanıcıların etkinliğe katılım sağlayabilmeleri için etkinlik sayfasındakiEtkinliğe Kaydolun” butonuna tıklayarak etkinliğe kaydolmaları gereklidir.

Etkinlik 1: ByBit’e Kayıt Olanlar Kazanıyor! ByBit’e ilk Kez Kayıt Olanlar 3 FB Token Sahibi Olacak!

ByBit Türkiye kullanıcılarını sevindirmeye devam ediyor. Popüler kripto para borsası ByBit, ilk kez kayıt işlemi yapan kullanıcılarına 3 FB token sunuyor. 12 Nisan 2023 tarihine dek sürecek etkinliğe katılım sağlayan yeni kullanıcılar 3 FB tokenın yanında FB token logolu 30 atkıdan birini ve 1 çift Fenerbahçe Basketbol EuroLeague loca bileti kazanma şansını da yakalayacak.

Etkinlik 2: ByBit İlk Yatırma İşlemi Yapan Kullanıcılarına Birbirinden Farklı Ödüller Sunuyor!

Ödül 1: 12 Nisan 2023 tarihine kadar sürecek olan etkinlik döneminde ilk yatırma işlemi yapan kullanıcılar birbirinden farklı hediyeler bekliyor. 50 USD ve üzeri miktarda FB tokenda ilk yatırma işlemi yapan Bybit kullanıcıları, 7 FB token, 3 çift Fenerbahçe – Beşiktaş derbisi biletinden birini, 3 çift Fenerbahçe Basketbol EuroLeague loca biletinden birini, 1 imzalı, 3 imzasız formadan birini ve FB token logolu 5 atkıdan birini kazanma şansını yakalayabilecek.

Ödül 2: ByBit’e istediğiniz varlık cinsinde 50 USD ve üzeri miktarda yatırma işlemi yapan kullanıcılar 3 FB tokenın yanı sıra, 1 çift Fenerbahçe Basketbol EuroLeague loca bileti, 1 imzasız forma, 5 çift stadyum ve müze turu biletinden birini ve FB token logolu 5 atkıdan birini kazanma şansı bulacak.

Etkinlik 3: ByBit’ten Müjde! Sosyal Medya Üzerinden Etkinlik İçeriğini Paylaşanlar da Kazanacak!

ByBit’in Türkiye kullanıcılarına özel bu etkinliğinde Twitter paylaşımları yapan kullanıcılar da faydalanabilecek. Bu etkinlik kapsamında kullanıcılar; 10 FB Token, 1 çift Fenerbahçe – Beşiktaş derbisi maç bileti, 1 imzalı, 1 imzasız formadan birini, 10 atkıdan birini kazanma şansını yakalayacak. Yapmanız gerekenler ise şu şekilde:

Hâlâ ByBit hesabınız yoksa linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version