Muhabbit

Fidelity, Kripto Para Sahibi Zengin Asyalıları Hedefliyor!

Fidelity Asya pazarına hitap etmek istiyor.

Dünyanın en büyük varlık yöneticilerinden biri olan Fidelity Investments, özel kripto iştiraki aracılığıyla kripto para birimi endüstrisindeki küresel erişimini genişletmeye devam ediyor. Şirket, Asyalı yatırımcılar arasında kripto para birimlerine artan ilgiyi kolaylaştırmayı amaçlıyor.

29 Ekim tarihinde yayımlanan Bloomberg raporuna göre, Fidelity Investments’in kripto para odaklı kolu olan Fidelity Digital Asset Services, Asya’daki saklama hizmetlerini genişletmek için Singapurlu ​​Stack Funds ile ortaklık kurdu.

Singapur merkezli kurumsal düzeyde dijital varlık yatırım platformu Stack Funds, ortaklık kapsamında bölgedeki yüksek profilli yatırımcılardan ve aile ofislerinden gelen artan talebi karşılamak için müşterilerine Fidelity’nin saklama hizmetlerine erişim sağlayacak. Stack Funds yöneticileri, emanet edilen varlıkların aylık denetimlere ve sigorta kapsamı gibi yatırımcı korumalarına tabi olacağını söyledi.

Fidelity Digital Assets Europe başkanı Christopher Tyrer açıklamasında, yeni ortaklığın şirkete Asya’daki yatırımcı talebinin daha iyi bir resmini vereceğini söyledi. Tyrer ayrıca yerel ve bölgesel yatırımcıların neyi aradıklarını derinlemesine anlayan platformlara kritik bir ihtiyaç olduğunu belirtti.

Fidelity Digital Assets, 2018 yılı sonundaki lansmanından bu yana hizmetlerini dünya çapında genişletmeye devam ediyor. Aralık 2019’da Fidelity Digital Assets, Avrupalı ​​kurumsal yatırımcılara hizmet sunmak için İngiltere’de resmi bir şirket kurdu.

Asya’da kripto ile ilgili talepler hızla artmaya devam ediyor. Bu kapsamda da çok sayıda büyük şirket son aylarda bölgeye yaptıkları hizmetlerini genişletiyor. Ekim 2020’nin başlarında, büyük Amerikan kripto para borsası Gemini, firmanın yeni bir yüksek profilli kiralama ile Asya-Pasifik bölgesinde genişlediğini duyurdu. Yine büyük bir küresel kripto para birimi analiz firması olan Chainalysis, Asya-Pasifik bölgesindeki müşterilere daha iyi hizmet vermek için Singapur ve Tokyo’da yeni ofisler açtığını açıklamıştı.

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version