Muhabbit

Flexa Ödeme Seçeneklerine Shiba’yı (SHIB), Ekledi!

Dijital ödeme şirketi Flexa, 2021’in ikinci yarısında kripto para dünyasını sarsan Shiba’yı ödeme seçeneklerine ekledi!

Shiba

Shiba muhabbit

Flexa, Twitter üzerinden bir duyuru gerçekleştirdi.

flexa twıtter

Shiba Inu (SHIB), Flexa Ödeme Hizmetlerinde 40.000’den fazla kullanıcı tarafından bir ödeme seçeneği olarak kullanılabilecek.

Flexa, birkaç temel özellik sunan çok yönlü bir dijital ödeme platformudur. Flexa, point of sale (POS) sistemine sahiptir ve maliyetleri, ödeme sürelerini ve sahtekarlığı azaltmak için tasarlanmıştır.

Flex ödemelerini kabul eden tüccar ağının bir parçası olan bazı mağazalar Nordstrom, Barnes & Noble, Lowe’s, Gamestop ve Whole Foods‘tur.

Flexa, Kripto Para Ödemelerini Normalleştirmeye Çalışıyor!

Flexa, ödeme seçeneği olarak 7 Aralık’ta Terra’yı, 2 Aralık’ta Solana’yı ekledi. Regal Cinemas kısa süre önce sinemaseverlerin BTC, Litecoin, Dogecoin, Ethereum ve Basic Attention Token dahil olmak üzere çeşitli kripto paraları ile ödeme yapmalarını sağlamak için Flexa ile ortaklık kurdu. SHIB ile yapılan ödeme yapan müşteriler, 2021 yılının sonuna kadar Regal Cinemas’ta %20 indirime sahip olacak.

Flexa kısa süre önce kredi, kredi kartı geri ödemeleri, ticari mallar ve hizmetler için El Salvador’daki en büyük finans kurumu olan Bancoagricola ile ortaklık kurdu.

SHIB Büyümeye Devam Ediyor!

AMC sinema şirketi, SHIB’i ödeme yöntemi olarak kabul etmek için BitPay ile ortaklık kurdu. Kraken, SHIB’yi 30 Kasım 2021’den itibaren vadeli işlem veya marj ticareti seçenekleri olmadan platformunda listeledi.

Coinbase, Binance, Huobi Global ve MEXC Global, şu anda SHIB’de alım satım sunan başlıca borsalar arasındadır. SHIB, 19 milyar dolarlık piyasa değeri ile tüm “coin”ler arasında en değerli 14’üncü “coin” olarak yer alıyor.

Daha fazla Kripto Para Haberleri için: Kripto Para Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version