Muhabbit

Florida, Bitcoin ile Vergi Ödemelerini Kabul Etmek İçin Hazırlanıyor!

Florida’da kripto paralara ilişkin önemli gelişmeler yaşanmaya başlandı. Florida kripto paralarda yeni bir döneme mi geçiyor?

Florida

Florida muhabbit

Florida’da kripto paralara ilişkin önemli gelişmeler yaşanmaya başlandı. Florida kripto paralarda yeni bir döneme mi geçiyor?

Kripto para sektörünün benimsenmesiyle birçok ülke kripto paralara ilişkin hamlelerde bulunmaya başladı.

El Salvador’un Bitcon’i yasal para birimi kabul etmesiyle başlayan süreç Florida’ya kadar sıçradı.

ABD’nin güneydoğu eyaletlerinden biri olan Florida, artık vergi ödemelerinde lider kripto para birimi Bitcoin’i kabul edeceğini kamuoyuna duyurdu.

Konuya ilişkin açıklamayı ise ABD’nin Florida Eyalet Valisi Ron DeSantis yaptı:

Florida’daki işletmelerimizin vergi ödemelerini yaparken kripto para birimlerini kullanabilmelerini istiyoruz ve bu konuya ilişkin önemli çalışmalar sürdürüyoruz.

Ron DeSantis

Geçtiğimiz gün düzenlenen konferansta konuşan Florida Valisi Ron DeSantis, öncelikle lider kripto para biriminin kabulü için çalıştıklarının altını çizdi ve ekledi:

Bu konu hakkında el birliğiyle çalışmalar sürdürüyoruz. Eğer ki Florida’da bulunan işletmeler kripto para birimlerinde vergi ödeme talebinde bulunurlarsa, bunu kabul etmeye istekli olduğumuzu belirtmek isterim. Ve bu yöntemi uygulamaya geçmek için elimizden geleni yapacağız.

Ron DeSantis

DeSantis açıklamalarına devam ederken yatırım şirketlerinin Miami’ye ofis açmasına ilişkin yorumlarda da bulundu:

Son zamanlarda ünlü yatırım şirketleri yeni ofis yerleri olarak Miami’yi tercih ediyorlar. Bu durum da güvenilir bir merkez olduğumuzu kanıtlar nitelikte.

DeSantis, Biden’ın Kripto Paralara İlişkin Çalışmalarından Endişe Duyuyor!

Bitcoin

Bitcoin’in merkeziyetsiz yapısı ile hükümet tarafından kontrol edilen dijital para birimleri arasındaki büyük fark olduğunu vurgulayan DeSantis, Biden’ın kripto paralara ilişkin çalışmalarından da endişe duyduğunu ifade etti.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version