Muhabbit

FlowBank’ten Kripto Para Adımı Geliyor!

CoinShares’ten stratejik yatırım alan banka, kripto para teknolojilerini sistemine entegre edecek.

flowbank

flowbank

İsviçre merkezli FlowBank’ten kripto para adımı geliyor. CoinShares’ten stratejik yatırım alan banka, kripto para teknolojilerini sistemine entegre edecek.

CoinShares’in 110.000 FlowBank hissesi satın alması ile 11.8 Milyon $’lık bir yatırım alan banka, bu sayede kripto para sektörüne giriş yapacak.

2020 yılında İsviçreli düzenleyici kuruluşlardan onay alan FlowBank, önümüzdeki yıl itibarıyla müşterilerine kripto para hizmeti sunacak.

Müşterilerine belirli kripto paralar için alım-satım, saklama gibi hizmetler sunacak olan banka, aynı zamanda tokenize edilmiş varlıklar için de hizmet sunacak.

Direkt olarak FlowBank uygulaması üzerinden gerçekleşecek olan işlemlerin önümüzdeki yıl aktive edilmesi bekleniyor.

2021 yılı ile birlikte birinci çeyrek verilerinde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 338’lik bir artış yaşayan CoinShares, yedi yıllık bir kuruluş olarak öne çıkıyor.

Kripto Para Hizmeti

Bu adım ile birlikte İsviçre’de kullanıcılarına bankacılık hizmeti yanında kripto para hizmeti de sunacak olan banka, ciddi bir müşteri portföyü oluşturmayı planlıyor. Saklama hizmeti de sunacak olan banka, itibari para birimi işlemlerinin yanında kripto paralar için de hizmet sunacak.

FlowBank tarafından atılan adımı siz nasıl değerlendiriyorsunuz?

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version