Muhabbit

Fonların Güvenliği En Büyük Öncelik! 2FA Kullanımı Önemli!

Kripto para borsalarından PrimeXBT, sunduğu üst düzey güvenlik önlemleri ile birlikte kullanıcıların fonlarını oluşabilecek herhangi bir tehdide karşı korumakta.

Borsalardaki fonların güvenliği kripto para yatırımcıları ve kullanıcılar için vazgeçilmez bir öncelik. Geçmişte gerçeleşen saldırılar sonucunda hacklenen borsalar, birçok kullanıcının kripto para yatırımlarını kaybetmesine neden olmuştu.

Kripto para borsalarından PrimeXBT, sunduğu üst düzey güvenlik önlemleri ile birlikte kullanıcıların fonlarını oluşabilecek herhangi bir tehdide karşı korumakta.

Güvenlik sistemini düzenli stres testlerine sokan platform aynı zamanda güvenlik kontrollerini de sık ve düzenli olarak gerçekleştirmekte. Alım satım mekanizması noktasında yüksek hız sunan platform, aynı zamanda gecikme süresini de en aza indirmiş durumda.

PrimeXBT cüzdanlarında bulunan Bitcoin’lerin (BTC) büyük kısmı soğuk cüzdanlarda saklanırken, sadece küçük bir kısım sıcak cüzdanlarda muhafaza edilmekte.

Tek bir tarafın hatası sebebiyle gerçekleşecek kayıplar ve açıklara karşı önlem amacıyla multi-sig teknolojisini kullanan PrimeXBT, transferler için soğuk cüzdandan sıcak cüzdanlara gerçekleştirilen tüm transferleri manuel olarak birden fazla personelin onayı ile gerçekleştirmekte.

2FA Kullanımı

2FA kullanımı artık neredeyse tüm kullanıclar tarafından kullanılmakta. PrimeXBT ekibi de ek bir güvenlik önlemi olarak kullanılmasını tavsiye ediyor.

Kullanıcıların çekim yapacakları adresleri “whitelist”e eklemeleri ile hesap güvenliğinin üst düzeye çıkarılabileceğini belirten yetkililer, kullanıcıları bazı spesifik adreslere çekim yapılmasına izin vererek güvenli anlamında yeni bir katman daha eklediklerini belirtmekte. Özelliğin aktive edilmesi ile birlikte “whitelist”te görünmeyen cüzdanlara çekim yapılamamakta.

Kripto para fonlarınızı korumak adına siz bu önlemlerden hangilerini gerçekleştiriyorsunuz?

Son Yazılar

Exit mobile version