Muhabbit

Forbes, Tekrardan Sandbox Evrenine Geldi!

Forbes, yeni etkinliğini tanıttı!

Dünyaca ünlü dergi şirketi Forbes, Web3 alanını ilk benimseyen şirketlerden biri oldu. Şirket, metaverse ve Web3’ü üyelerine tanıtmak için önemli kararlar aldı. Şirket, Sandbox ile ortaklık kurarak yayınlarının başarılarını ve arkasındaki isimlerin tarihini eşsiz bir Web3 deneyimiyle sergileyecek.

Forbes, derginin tarihini, Malcolm Forbes’in tutkularını ve daha fazlasını sergileyen ve 14 Aralık 2022 tarihinde başlayan birçok eğitici etkinlik yapacak. Sandbox oyuncuları 28 Aralık 2022 tarihine kadar yenilenmiş Forbes ve onun kültürünü yeniden keşfedebilecek.

Forbes metaverse, derginin başarılarını sergileyen bir NFT galerisi de dahil olmak üzere Forbes hatıralarına ev sahipliği yapacak ve ayrıca Forbes 30 yayınını 30 NFT koleksiyonu ile meraklılarına tanıtacak. Şirket daha önce Sanal Milyarderler NFT koleksiyonu ile milyarderlerin varlıklarını sanal olarak sergilemişti.

Eşsiz deneyimin yanı sıra oyuncular, Sandbox’ta giyebilecekleri sınırlı sayıdaki Forbes eşyalarını satın alabilecek. Ayrıca, Dünyanın En Zenginleri yayımcısı, Sandbox’ta sürpriz Noel hediyeleri ve özel sürprizler olacağını da belirtti.

Forbes Metaverse Etkinliğinin Ayrıntıları

Etkinlik ile alakalı diğer detaylar ise şu şekilde:

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha fazla Metaverse haberleri için: Metaverse Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version