Muhabbit

Fransa Milli Takımı Fantezi Futbol Oyunu Sorare’ye Katıldı!

Ünlü oyuncuların dijital kartları platform üzerinde yer alacak.

Sorare & Fransa Muhabbit

Sorare & Fransa Muhabbit

Blockchain tabanlı fantezi futbol oyunu Sorare, 14 Haziran tarihinde sosyal medya platformu twitter üzerinden yayımladığı bir mesaj ile Fransa Milli Takımı ile anlaşma yaptıklarını duyurdu.

Bilindiği üzere Ethereum tabanlı fantezi futbol oyunu Sorare, Juventus, Atletico Madrid, PSG, Bayern Münich, Real Madrid, Liverpool, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi yüksek profilli takımların yer aldığı 140 adet katılımcıya sahip. Kulüp düzeyinde yaptığı anlaşmalar ile bilinen platform yaptığı açıklama ile ilk defa milli takım düzeyinde bir anlaşma gerçekleştirdiklerini duyurdu.

Yeni anlaşma kapsamında, milli takım oyuncuları Antoine Griezmann, Karim Benzema, Paul Pogba ve Hugo Lloris gibi meşhur isimlerin dijital oyuncu kartları platform üzerinde sınırlı sayıda oluşturulacak. Ayrıca milli takım kartları, kulüp versiyonuyla tamamen aynı özelliklere sahip olacak.

Sorare tarafından verilen “Dijital Oyuncu Kartları”, gerçek dünyadaki oyuncuların maç sonuçlarına göre puanın değiştiği bir mekanizma sayesinde dinamik bir sistem ile anlık güncellemeler gerçekleştirilecek.

Taraftarlara anlaşmayı duyuran Sorare, dünyanın en iyi liglerinin yanında, milli takımların da artık küresel hale gelen oyun platformunda mevcut olduğunu söyledi.

Sorare Hakkında

Sorare, oyuncuların dijital oyuncu kartlarıyla sanal bir takımı satın aldığı, sattığı, takas ettiği ve yönettiği fantastik bir futbol oyunudur. 2018 yılında Nicolas Julia ve Adrien Montfort tarafından geliştirilmiş olan oyun, Ethereum‘a dayalı blockchain teknolojisini kullanmaktadır.

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version