Muhabbit

Fransız Futbol Devi PSG, Crypto.com İle Ortaklık Kurdu!

Ortaklık kapsamında kulübe ait NFT’ler oluşturulacak.

cryptocom-psg

cryptocom-psg

Dünyanın en ünlü ve saygın futbol kulüplerinden biri olan Paris Saint-Germain (PSG), Crypto.com’u kripto para platformu ortağı olarak seçti.

Bu kapsamda PSG, 10 Eylül tarihindeki açıklamasında, Crypto.com ile yerel CRO tokenında özel NFT’ler ve sponsorluk ödemeleri konusunda bir iş birliği yapıldığını duyurdu.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Bilindiği üzere PSG, Avrupa futbolunda bir güç merkezi haline gelmiş durumda. Takım, son on yılda Fransız ligine tamamen hakim oldu ve bölgesel turnuvalar için zorlu bir rakip haline geldi. Lionel Messi’den Sergio Ramos’a, Kylian Mbappe’den Neymar’a kadar dünyanın en iyi futbol yetenekleri kulübün bir parçası haline geldi.

Şimdi ise futbol ile blockchain teknolojisini birleştirme kapsamında adım atan PSG, ilk kripto para platformu ortaklığı için önde gelen platformlarından biri olan Crypto.com ile çalışacak. 

Bilindiği üzere Crypto.com, dünya çapında 10 milyondan fazla kullanıcıya ulaşmış durumda. Bunun yanında düzenli olarak hem Apple App Store’da hem de Google Play Store’da en iyi 10 uygulama arasında yer alan platformun, dünya çapında 30’dan fazla ülkede kullanılabilen bir kripto kartı da bulunuyor.

Crypto.com Dev Markalar İle Ortaklıklar Kuruyor

Crypto.com son dönemlerde önde gelen dünya markaları ile ortaklıklar kurmaya devam ediyor.

Hatırlanacağı üzere borsa, haziran ayında, sektörde bir şirket için türünün ilk örneği olan Formula 1 ile 100 milyon dolarlık bir sponsorluk anlaşması da imzaladı. Yine kısa süre önce, Crypto.com UFC ile de 175 milyon dolarlık büyük bir anlaşma imzaladı.

En son anlaşma hakkında açıklama yapan Crypto.com kurucusu ve CEO’su Kris Marszalek şunları söyledi:

“İlk günden beri misyonumuz, dünyanın kripto para birimine geçişini hızlandırmak olmuştur. Bunu dünyadaki en iyi ortakları bularak yapıyoruz ve Paris Saint-Germain rakipsiz. Marka görünürlüğü, stadyum, takım erişimi ve NFT’lerin iş birlikçi gelişimi arasında, dünyanın dört bir yanındaki futbol taraftarları için yeni ve heyecan verici deneyimler yaratacağımızdan şüphem yok.”

Ortaklık kapsamında bir açıklama da kulübün baş ortaklıklar yetkilisi Marc Armstrong’tan geldi:

“Kripto para birimi için heyecan verici bir zaman ve kulübün tüm hayranlarına yeni deneyimler getirmek üzere Crypto.com ile çalışmak için sabırsızlanıyoruz.”

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version