Muhabbit

Frontier Özel Satışta 1.85 Milyon $ Topladı! Frontier Nedir?

Frontier tek bir blockchain ağından bağımsız olarak, DeFi ürünlerini bir araya getirmeyi amaçlayan bir layer (katman) olarak tanımlanabilir.

Frontier

Frontier geçtiğimiz gün yaptığı özel satış ile birlikte 1,85 Milyon $ fon toplamayı başardı. Gerçekleşen özel satışa katılan birçok önde gelen şirket bulunuyor.

Özel satışa katılan şirketler arasında Alameda Research, FTX, Woodstock Fund, Mechanism Cap, NGC Ventures, CoinGecko, Spark Capital, Black Edge Cap ve Bidesk bulunuyor.

Ek olarak Matic Network (MATIC) kurucularından Sandeep Naiwal da bulunuyor.

Frontier (FRONT) Nedir

Frontier tek bir blockchain ağından bağımsız olarak, DeFi ürünlerini bir araya getirmeyi amaçlayan bir layer (katman) olarak tanımlanabilir.

Bildiğiniz üzere birçok farklı blockchain ağı üzerinde DeFi çözümleri ve uygulamaları bulunuyor. Frontier tüm ürünlere erisim sunmayı amaçlıyor.

Frontier Ethereum, Binance Chain, BandChain, Kava, Cosmos (ATOM) ve Harmony (ONE) ve Solana (SOL) blockchainleri üzerindeki platformların tümü için hizmet verebilecek.

Ek olarak StaFi Protocol aracılığı ile Polkadot ekosistemine de giriş yapacak olan Frontier, Polkadot üzerindeki DeFi ürünleri için de hizmet verebilecek.

Frontier kullanıcıları bu sayede farklı protokollerde eş zamanlı kontrole sahip olmakla beraber, tümü üzerinde staking ve en iyi oranlardan swap imkanına sahip olacak.

Frontier bu noktada kendi misyonunu şu şekilde açıklıyor:

Misyonumuz, DeFi’ın eşsiz özelliklerini ve parçalarını hangi ekosistemde olursa olsun kullanıcılara bir bütün halinde sunmaktır.

Frontıer

Hali hazırda web ve mobil uygulamalarını da aktive eden platformun kendi tokeni de bulunuyor.

Yukarıda bahsettiğimiz özel satış ile satışı gerçekleştirilen FRONT token ise platformun kendi tokeni olarak öne çıkıyor.

FRONT Chain üzerinde FRONT kilitleyen kullanıcılar ise Frontier Suite içine dahil edilmiş uygulamalarda ve platformlarda neredeyse hiç “gas” ücreti ödemeden işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Yönetişim tarafından ise gFRONT isimli farklı bir tokene yer verecek Frontier platformu, blockchain üzerindeki karar verme mekanizmasında oy kullanılabilmesi için gFRONT tokenleri kullanacak.

Önümüzdeki dönemde halka açık bir satış da planlayan ekip, satışın ne zaman olacağı ile ilgili bir detay vermiş değil.

Son Yazılar

Exit mobile version