Muhabbit

FTX Token FTT Fiyat Analizi 10.11.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde FTX Token’ı inceliyoruz. FTX Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

ftt Fiyat Analizi 2

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda FTX borsasının tokeni olan FTT’yi inceleyeceğim. FTX token komisyon indirimi ve diğer avantajları nedeniyle birçoğumuzun portföyünde bulunuyor. Bu nedenle FTT grafiğinde gelişmeler olduğu takdirde fiyat analizimizi güncelliyorum. Sizleri fazla bekletmeden fiyat analizi yazımıza geçelim.

FTT Fiyat 10 Kasım 2021

Fiyat hareketlerine baktığımız zaman yükselen dip seviyeleri sayesinde yükseliş gerçekleştirdiğini görüyoruz. 70 dolar seviyesine yaklaşan FTT, şu an 63 dolar seviyesinde işlem görmekte.

FTT Grafik 10 Kasım 2021

FTX Token fiyat grafiği 10.11.2021. 4 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

TradingView aracılığıyla hazırlanan grafiğimiz 4 saatlik zaman dilimindedir. Grafiğimizde kullanılan veriler FTX borsasının FTT/USD paritesine aittir. Grafik üzerinde bir adet yükselen yeşil trend bulunmaktadır. Yükselen trend çizgisinden alınan tepkiler beyaz ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir.

FTT Analiz 10 Kasım 2021

FTX token grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini mor alanlar ile belirttim. Fiyatın yükselen dip seviyeleri oluşturarak yükselmesi oldukça iyi bir durum. Son dip bölgesini kaybetmediği sürece yükseliş beklentim devam edecektir. Şu an 67 dolar direnç bölgesinin altında işlem görmesi nedeniyle grafiğimize temkinli yaklaşmak faydalı olacaktır. 67 dolar seviyesinin kırılmasıyla önündeki direnç bölgesine doğru sert bir hareket görebiliriz. Bu nedenle grafiğimizi alarm kurarak yakından takip etmek faydalı olacaktır.

FTT Yorum 10 Kasım 2021

Analiz kısmında belirttiğim gibi önümüzdeki direnç bölgesini yakından takip etmeliyiz. Fiyat hareketlerine baktığımız zaman 67 dolar seviyesi sıklıkla tepki alınan bir bölgedir. Umarım 67 dolar seviyesi aşılır ve fiyatın üzerindeki baskı azalır.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Hala FTX hesabınız yoksa bizim linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version