Muhabbit

FTX Token FTT Fiyat Analizi 11.04.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde FTX Token’ı inceliyoruz. FTX Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

ftt fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda FTX borsasının tokeni olan FTT’yi inceleyeceğim. FTX borsası portföyünde FTT bulunduranlar için ayrıcalıklar tanımaktadır. Bu nedenle FTT grafiğimizi sıklıkla güncelliyoruz. Bugün de grafiğimizi teknik açıdan değerlendireceğiz ve olası hareketleri inceleyeceğiz.

FTT Fiyat 11 Nisan 2022

44,8 dolar seviyesinde yükselen trend çizgisini kıran FTT, şu an 42,159 dolar seviyesinde işlem görmekte. Şu ana kadar %6 oranında değer kaybeden FTT destek seviyesine yaklaşmakta.

FTT Grafik 11 Nisan 2022

FTX Token fiyat grafiği 11.04.2022. 4 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

4 saatlik zaman diliminde olan grafiğimiz TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır. Grafikte kullanılan veriler ise FTX borsasının FTT/USD paritesine aittir. Yükselen trend çizgisine yapılan temaslar beyaz ok işaretleri ile belirtilmiştir ve grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

FTT Analiz 11 Nisan 2022

Mor alanlar yardımıyla destek ve direnç bölgeleri belirtilmiştir. 47 dolar direnç bölgesini aşamayan FTT yükselen trend çizgisini kırdı ve trend altında işlem görmeye başladı.

Grafiğimizin güncel durumuna baktığımız zaman 40 dolar destek seviyesine yaklaşmakta. Yükselen trend çizgisinin kaybedilmesi ardından ilk destek bölgesine yaklaşmasıyla alıcı bulacağını düşünmekteyim. Bu seviyeden alıcı bulmasıyla birlikte 47 dolar seviyesindeki direnç bölgesine kadar yükselebilir.

40 dolar destek seviyesinden tepki alması durumunda 47 dolar seviyesi yakından takip edilmeli. 47 dolar seviyesinde yatay direnç bölgesi ve kırılan yükselen trend çizgisinin kesişimi oldukça önemli.

FTT Yorum 11 Nisan 2022

Yükselen trend çizgisinin kaybedilmesi olumlu karşılanmaz. Umarım FTT kısa süre içerisinde yükseliş formasyonu oluşturur ve yatırımcılarını sevindirir.

FTT için güncel değerlendirmem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde güncelleyeceğim.

Ayrıca TradingView üzerinde FTT/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Hala FTX hesabınız yoksa bizim linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version