Muhabbit

FTX Token FTT Fiyat Analizi 17.08.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde FTX Token’ı inceliyoruz. FTX Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Ftt Fiyat Analizi 3-2

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda FTX borsasının tokeni FTT’yi inceleyeceğim. Borsa tokenleri arasında kendinden sıkça söz ettiren FTT grafiğimizin güncel halini incelemeye başlayalım.

FTT Fiyat 17 Ağustos 2021

FTX borsasının sağladığı FTT/USD verilerine göre 2021 yılı içerisinde en düşük değeri 5.69 dolar, en yüksek değeri ise 63.2 dolar. Şu an 45.5 dolar seviyesinde işlem görmekte.

FTT Grafik 17 Ağustos 2021

FTX Token fiyat grafiği 17.08.2021. 4 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

Grafiğimiz 4 saatlik zaman dilimindedir. Grafikteki veriler FTX borsasının sağladığı FTT/USD verileridir. Ayrıca fiyatın yükselen trend çizgisinden aldığı tepkiler beyaz ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir. Grafik Tradingview aracılığıyla hazırlanmıştır.

FTT Analiz 17 Ağustos 2021

Grafiğimizde bulunan mor alanlar her zaman olduğu gibi destek ve direnç bölgeleri olarak çalışmakta. Ayrıca 1 adet düşen trend çizgimizi görmekteyiz. Son FTT fiyat analizimin üstünden uzun bir süre geçtiğini fark ettim. 20 Temmuz tarihli FTT fiyat analizimde yükselen dipler ve düşen trend çizgimize vurgu yapmıştım. Düşen trend kırılımı ardından %75 oranında bir yükseliş gerçekleştirdi. Son FTT fiyat analizimizi okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

FTT Yorum 17 Ağustos 2021

Yükselen trend çizgimize 4 temas bulunmaktadır. Güvenilir bir trend olarak takip edebiliriz. Şu an trend çizgimize yakın seviyede işlem görmekte. Diğer yandan direnç bölgemizde oldukça yakın, bu nedenle yeni pozisyon açacaklar bu seviyede yakın stoplu takip etmeli. Umarım fiyat trend çizgimizin altına düşmez ve yükselişini devam ettirir.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Hala FTX hesabınız yoksa bizim linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version