Muhabbit

FTX Token FTT Fiyat Analizi 24.08.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde FTX Token’ı inceliyoruz. FTX Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

ftt fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda FTX borsasının tokeni olan FTT’yi inceleyeceğim. Son FTX Token fiyat analizimizde yükselen kanal yapısını paylaşmıştım. Maalesef yükselen kanal yapısı aşağı yönlü kırıldı ve sert düşüş yaşandı. Grafiğimizde yaşanan gelişmeleri fiyat, grafik, analiz ve yorum başlıkları altında değerlendireceğiz.

FTT Fiyat 24 Ağustos 2022

FTT 30 dolar seviyesini kaybetti ve sert düşüş yaşadı. FTX Token şu an 28,022 dolar seviyesinde işlem görmekte.

FTT Grafik 24 Ağustos 2022

FTX Token fiyat grafiği 24.08.2022. 4 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

Grafiğimiz TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır. FTX borsasının FTT/USD paritesini kullanarak hazırladığım grafik 4 saatlik zaman dilimindedir. Destek, direnç ve yükselen kanal yapısı bulunan grafiğimizin üzerinde beyaz ok işaretleri bulunmaktadır. Beyaz ok işaretleri, yükselen kanal yapısından alınan tepkileri belirtmektedir. Ayrıca grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

FTT Analiz 24 Ağustos 2022

Destek ve direnç bölgelerimiz mor alanlar ile belirtilmiştir. Bu seviyeler oldukça önemli. Bu seviyelerin dışında grafiğimizde bulunan yükselen kanal yapısı aşağı yönlü kırıldı ve %13,8 oranında düşüş yaşandı. Yükselen kanal yapısını 10 Ağustos 2022 tarihinde hazırladığım FTT fiyat analizinde ele almıştık. Bundan dolayı 10 Ağustos 2022 tarihli FTT fiyat analizini okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Grafiğimizin güncel durumunu inceleyecek olursak, yükselen kanal yapısının aşağı yönlü kırılması sonucu bir kanal boyu düşüş beklenir. Grafiğimize baktığımız zaman henüz bir kanal boyu düşüş gerçekleşmiş değil. Bu nedenle grafik üzerine eklediğimiz 2. kanal yapısının alt çizgisine alarm kurarak takip edebiliriz. Bu seviye aynı zamanda destek bölgesiyle kanal alt çizgisinin kesişimi olması nedeniyle yakından takip edilmeli.

FTT Yorum 24 Ağustos 2022

FTX Token grafiğinde güvenli alım bölgesi, kanal alt çizgisi ile destek seviyesinin kesişimi olacaktır. Bu seviyenin kaybedilmesi durumunda dikkatli olmakta fayda var. Ayrıca pozisyonun aktif olması durumda risk ve kâr satışı yaparak takip etmek mantıklı olacaktır.

FTT grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafikte gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi güncelleyeceğim.

Ayrıca TradingView üzerinde FTT/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Hala FTX hesabınız yoksa bizim linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version