Muhabbit

FTX Token FTT Fiyat Analizi 28.08.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde FTX Token’ı inceliyoruz. FTX Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

ftt Fiyat Analizi 2

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda FTX borsasının tokeni FTT’yi inceleyeceğim. Önemli bir direnç bölgesinde bulunan FTT için teknik göstergeleri ve olası hareketleri inceleyeceğiz. Şimdi sizleri çok bekletmeden fiyat analizimize başlayalım.

FTT Fiyat 28 Ağustos 2021

FTX borsasının sağladığı FTT/USD verilerine göre Ağustos ayı içerisinde en düşük değeri 23.3 dolar, en yüksek değeri ise 56.5 dolar. Şu an 52.5 dolar seviyesinde işlem görmekte.

FTT Grafik 28 Ağustos 2021

FTX Token fiyat grafiği 28.08.2021. 4 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

Tradingview aracılığıyla hazırlanan grafiğimiz 4 saatlik zaman dilimindedir. 53 dolar direnç bölgesinden alınan tepkiler beyaz ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir. 53 dolar seviyesindeki tepkilerin önemini analiz ve yorum kısmında detaylı şekilde inceleyeceğiz.

FTT Analiz 28 Ağustos 2021

Grafiğimizde bulunan 5 adet mor bölge her zaman olduğu gibi destek ve direnç seviyelerimizi belirtmektedir. 53 dolar seviyesinde gerçekleşen satışlar nedeniyle fiyat baskılanıyor. Güçlü bir direnç bölgesi olarak önümüzde durması pek olumlu bir durum değil. Ancak bu bölgenin kırılması durumunda güçlü bir desteğe dönüşme potansiyeli bulunmakta. Borsa tokenlerinin ivmeli hareketlerini kaçırmamak için grafik üzerinde alarm kurulabilir. Ayrıca haber ve etkinlik takiplerini yapmak da oldukça verimli olacaktır.

FTT Yorum 28 Ağustos 2021

Grafiğimizde bulunan direnç bölgesi kırılmadığı sürece temkinli yaklaşmakta fayda olacağını düşünmekteyim. Ancak kırılması durumunda retest sırasında yakın stop mesafesi imkanıyla pozisyon şansı verecektir. Yakından takip ettiğimiz FTT direnç bölgesinin üstünde pozisyon fırsatı vermemesi durumunda, 42 dolar seviyesi en uygun bölge olacağını düşünmekteyim. Umarım fiyat 53 dolar direnç bölgesinin üstüne çıkabilir ve yatırımcısını sevindirir.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Hala FTX hesabınız yoksa bizim linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version