Muhabbit

FTX, 2 Milyar Dolarlık Girişim Fonu Başlattı!

CEO Sam Bankman-Fried, bu iki haberi Twitter hesabından mutluluk duyduğunu ifade ederek paylaştı.

Kripto para türev borsası FTX, kripto para yatırımları için FTX Ventures girişim fonunu başlattı.

FTX; yaptığı basın açıklamasında, FTX Ventures’ın sosyal, oyun, fintech, yazılım ve sağlık gibi birçok alanda geniş bir yatırım fonu oluşturarak küresel anlamda blok zincirinin ve web3’ün benimsenmesini artırmayı hedeflediğini belirtti.

FTX, Fon Yönetimi İçin Lightspeed’in Eski Ortağı İle Anlaştı!

Gelen bilgilere göre FTX, FTX Ventures yatırım fonu için tam 2 milyar dolar bütçe oluşturmuş durumda. Ayrıca fon yönetimi için Lightspeed’in eski ortağı Amy Wuyu işe aldığını duyurdu.

CEO Sam Bankman-Fried, bu iki haberi Twitter hesabından mutluluk duyduğunu ifade ederek paylaştı.

Amy Wu, konu ile ilgili yaptığı ilk açıklamada bu yatırımın daha geniş bir anlam içerdiğini ve sadece FTX ile ilgili olmadığını, blockchain teknolojisinin benimsenme hızını küresel anlamda artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Son zamanlarda kripto para alanındaki bu tür yatırım haberlerini sık sık duyuyoruz. Aslında hepsindeki ortak amaç, sektör benimsenmesini hızlandırmak ve hayatımıza giren yeni teknolojinin geliştirilmesine katkıda bulunmak.

Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu İçerik Sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version