Muhabbit

FTX BTC Paritelerini Aktive Etti!

Kullanıcıların talebi doğrultusunda ilk BTC paritelerini platformuna dahil eden borsa, spot market işlemlerini genişletmeye devam ediyor.

FTX

Kripto türev borsası FTX, Bitcoin (BTC) paritelerini aktive etti.

Kullanıcıların talebi doğrultusunda ilk BTC paritelerini platformuna dahil eden borsa, spot market işlemlerini genişletmeye devam ediyor.

FTX tarafında oluşturulan yeni pariteler ise şu şekilde:

BNB/BTC, BCH/BTC, LTC/BTC, XRP/BTC, LINK/BTC, YFI/BTC ve SUSHI/BTC.

Yeni pariteleri ile birlikte kullanıcılar yukarıda bahsi geçen tokenlerde sadece ABD doları ve USDT bazlı değil, BTC bazlı işlemleri de gerçekleştirebilecek.

Bitcoin tarafında dominansın artması ile birlikte ALT/BTC paritelerinde büyük bir gerileme yaşanmıştı. Sadece USD bazlı değil, BTC bazlı olarak işlem yapmak isteyen birçok kullanıcı bulunduğunu doğrulayan FTX, önümüzdeki dönemde yeni paritelerinde ekleneceğini açıkladı.

Coinbase Listemelesi

IPO öncesi Coinbase’in tokenize hissesini de dün itibarıyla aktive eden FTX, CBSE için bir ön fiyatlama oluşturmuş oldu.

Coinbase halka arzının gerçekleşmemesi halinde işlemlerin 32 $ seviyesinden kapatılacağını belirten FTX, halka arz için Haziran 2021’e kadar süre koymuş durumda. İşlemlerin 32 $ seviyesinden kapanması halinde CBSE hisseleri toplamda 8 Milyar $ seviyesinden kapanmış olacak.

An itibarıyla 231 $ seviyelerinden işlem gören CBSE ile ilgili SEC kararının ne zaman açıklanacağı ise belli değil.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version