Muhabbit

FTX CEO’su Sam Bankman Fried’ın Twitter’da 100 Milyon Dolarlık Hissesi Bulunuyor!

Popüler kripto para borsası FTX’in CEO’su Sam Bankman Fried’ın, Twitter’da yaklaşık 100 milyon dolarlık hisseye sahip olduğu iddia ediliyor

Popüler kripto para borsası FTX’in CEO’su Sam Bankman Fried’ın, Twitter’da yaklaşık 100 milyon dolarlık hisseye sahip olduğu iddia ediliyor. Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasıyla birlikte gündem durulmuyor. Musk’ın Twitter’ı satın almasıyla şirket yöneticilerini işten çıkarması derken şimdi de popüler kripto para borsası FTX’in Twitter’da 100 milyon dolarlık hisse sahibi olduğu iddiaları kamuoyunda yankılanıyor.

Söz konusu iddia sahibi kişi Block’a yaptığı açıklamasında, FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’ın Twitter’da yaklaşık 100 milyon dolar değerinde hissesi olduğunu iddia etti. Hatırlayacağınız üzere FTX CEO’su Sam Bankman Fried, Elon Musk’ın Twitter’ı satın alma sürecine dahil olmak istediğini açıklamıştı. Hatta Bankman-Fried’ın Danışmanı Will MacAskill, Musk ile Bankman Fried’ı bir araya getirmeye çalışsa da bu durum sonuca bağlanmamıştı. Musk’ın, MacAskill’le olan görüşmesinde Bankman-Fried’ın “yeterli miktarda parası” olup olmadığını sorduğu da o sırada kamuoyuna yansıyan bilgiler arasındaydı. MacAskill ise Bankman-Fried’ın yaklaşık mal varlığının 24 milyar dolar değerinde olduğunu, bu sürece katılmak için de 8 milyar ile 15 milyar dolar arasında katkıda bulunabileceğini ifade etmişti.

İlginizi Çekebilir: Elon Musk Yeni İşten Çıkarmalar İçin Harekete Geçti!

FTX’in Ezeli Rakibi Binance’ten Twitter’a 500 Milyon Dolarlık Destek Gelmişti!

Popüler kripto para borsası Binance, Elon Musk’ın 44 milyar dolarlık Twitter anlaşmasına 500 milyon dolarlık katkı sağlayarak, Twitter yatırımcılarından biri haline gelmişti.

Kripto para borsası Binance, konuyla ilişkili olarak yaptığı açıklamalarda ise şu ifadelerde bulunmuştu:

“Kripto para ve blok zincir teknolojilerinin kullanım alanını genişletmek için, sosyal medya ve web3’ü bir araya getirmekte rol sahibi olmayı hedefliyoruz.”

Binance

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için hesabımızı takip edebilirsiniz: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version