Muhabbit

FTX Ekibinin Başarısızlığına Dair Rapor Yayınlandı!

Kripto para piyasasında deprem etkisi yaratan FTX olayında, başarısızlıklar masaya yatırılıyor.

Kripto para piyasasında deprem etkisi yaratan FTX olayında, başarısızlıklar masaya yatırılıyor. Yeniden yapılandırma süreci içerisinde olan FTX‘in iflas sürecini yöneten ekip, eski yönetim ekibinin yaptığı yanlışlara illişkin bir rapor yayınladı.

Söz konusu raporda dikkat çeken konular da yer alıyor. Raporda; yönetim, muhasebe, dijital varlık yönetimi, bilgi güvenliği ve siber güvenlik gibi konular başı çekerken kişisel hatalara da yer verildi.

FTX’in Başarısızlıkları Masaya Yatırıldı!

Rapora göre Bankman-Fried, eski mühendislik direktörü Nishad Singh ve eski baş teknoloji sorumlusu Gary Wang gibi üst düzey yöneticilerinde “kibir, beceriksizlik ve açgözlülük” bulunuyor.

FTX’in İcra Kurulu Başkanı John J. Ray III, ise konuyla ilişkili olarak şu açıklamalarda bulundu:

“11. Bölüm sürecinin başından bu yana söz verdiğimiz şeffaflık ruhu çerçevesinde ilk raporu yayınlıyoruz. Bu raporda, FTX Group’un nakit ve kripto varlıklarını korumak için kritik olan alanlarda uygun kontrolleri uygulamada başarısız olduğuna dair bulgularımızla ilgili ayrıntılar sunuyoruz. FTX Group, sahte bir şekilde FTX Group’u sorumlu bir şekilde yönettiğini iddia eden, ancak aslında gözetim kurmaya veya uygun bir kontrol çerçevesi uygulamaya çok az ilgi gösteren küçük bir grup kişi tarafından sıkı bir şekilde kontrol ediliyordu. FTX’in düşüşünde etkili olan olayları gözden geçirmek ve alacaklılar için mümkün olduğunca fazla değeri tespit etmek ve geri kazanmak için çabalarımızı sürdürüyoruz.”

FTX’in İcra Kurulu Başkanı John J. Ray III

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version