Muhabbit

FTX Geri Dönmeye Hazırlanıyor!

FTX, yeniden bir kripto para borsası olarak faaliyete geçme seçenekleri üzerinde paydaşlarıyla görüşüyor ve kararını bu çeyrekte verebilir.

Kasım 2022’de trajik bir şekilde iflas eden kripto para borsası FTX’in avukatı Andy Dietderich, Delaware’deki iflas mahkemesi duruşmasında, FTX’in şu ana kadar toplam 7,3 milyar doların üzerinde varlığının kurtarıldığını açıkladı.

Reuters’ın haberine göre, FTX’in eski kurucusu Sam Bankman-Fried’in liderliğinde nelerin yanlış gittiğini bulmak ve anlamak yeni ekibin aylarını aldı. Ancak borsa için geleceğe yönelik planlar da yapılmaya başlandı. FTX’in avukatı Andy Dietderich’in açıklamaları, borsanın 2023 yılının 2. çeyreğinde yeniden başlatılması yönünde.

Son gelen haberlere göre FTX, yeniden bir kripto para borsası olarak faaliyete geçme seçenekleri üzerinde paydaşlarıyla görüşüyor ve kararını bu çeyrekte verebilir.

FTX’in kurtardığı fonlar müşterilere ödenecek mi?

Avukat Dietderich, borsanın yeniden açılması durumunda önemli bir sermayeye ihtiyaç duyulacağını da belirtti. Ayrıca FTX’in kurtarılan paraları müşterilere geri ödemek yerine, borsayı yeniden başlatmak için kullanıp kullanmayacağının net olmadığını söyledi. Sonuç olarak borsanın yeniden faaliyete geçmesi için dışarıdan finansman sağlanması ya da borsanın varlıklarının satılması gerekebilir.

Bu arada Sam Bankman-Fried ve birkaç şirket çalışanı hakkında şirketin çöküşündeki rolleri nedeniyle dolandırıcılık suçlamasıyla dava açılmıştı. Ancak Sam Bankman-Fried hâlâ suçsuz olduğu konusunda ısrarcı davranırken, yakın çevresindeki eski üyeler suçlarını ve savcılarla iş birliği yapmayı kabul ettiler.

7,3 milyar dolarlık fonun kurtarılması FTX’in tokenı FTT’ye olumlu yansıdı. Fiyat CMC verilerine göre ve bu haberin yazıldığı an itibarıyla 2.31 doları gördü.

FTX hakkında daha fazla haber için buraya tıklayınız.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version