Muhabbit

FTX, League of Legends’ın Arkasındaki Şirket Riot Games İle 7 Yıllık Anlaşma İmzaladı!

Küresel kripto para türev borsası FTX, kült oyun League of Legends’ın yapımcı şirketi Riot Games ile 7 yıllık bir anlaşma imzaladı.

ftx lol riot games muhabbit

ftx lol riot games muhabbit

Küresel kripto para türev borsası FTX, kült oyun League of Legends’ın yapımcı şirketi Riot Games ile 7 yıllık bir anlaşma imzaladı.

FTX, yıllar geçse de popülaritesinden kaybetmeyen League of Legends’ın sezonluk e-spor turnuvasında markasını sergileme hakları için Riot Games ile çok yıllık bir anlaşma imzaladı.

Riot Games’in En Büyük Sponsorluk Anlaşması

LoL yaratıcısı Riot Games, bugüne kadar bir e-spor turnuvası için imzalanan en büyük sponsorluk anlaşması olduğunu ifade etti. Ancak herhangi bir miktardan söz edilmedi.

Yedi yıllık anlaşma ile FTX logosu, Kuzey Amerika’nın oyun içindeki önde gelen turnuvası The League Championship Series (LCS) sırasında sergilenecek. Bu hafta sonundan itibaren turnuvada göstergelerin bulunduğu ekranda FTX logosu görülebilecek. Ayrıca oyuncu net değeri, toplam takım altını ve altın grafikleri ile oyun istatistiklerinin yanında da logo görülebilir olacak.

Ayrıca FTX, LCS’nin “En Gelişmiş Oyuncu Ödülü“ne doğrudan sponsor olacak. Geçtiğimiz Haziran ayında FTX, 210 milyon dolarlık bir anlaşmayla e-spor takımı TSM’nin isim haklarını da satın almıştı. TSM, 2009 yılında League of Legends hakkında bir internet sitesi ve oyun rehberi olarak hayatına başlamıştı.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version