Muhabbit

FTX, MLB ile Sponsorluk Anlaşması İmzaladı!

FTX, basketbol takımı Miami Heat’ten sonra beyzbol ligi olan MBL’ye de sponsor oldu.

ftx

ftx

FTX, basketbol takımı olan Miami Heat’ten sonra beyzbol ligi olan MLB’ye de (Amerika Ulusal Beyzbol Ligi) sponsor oldu. Bundan sonra MLB ligindeki hakemler formalarında FTX logosunu taşımaya başlayacaklar.

sam bankman-frıed twıtter hesabı

Reklam ve pazarlama harcamaları için, isim haklarının en iyi getiri sağlayan anlaşmalardan biri olduğu söyleniyor. FTX’in e-spor takımı olan TSM ile 210 milyon dolarlık bir isim hakları anlaşması da bulunmakta.

FTX MLB Sponsorluğunu Sahalarda Ne Zaman Göreceğiz?

MLB ile yapılan anlaşmaya göre, FTX markası 13 Temmuz’da başlayacak olan Denver All-Star maçından itibaren tüm hakem üniformalarında görünecek. İmzalanan anlaşma, “playoff” maçlarına kadar geçerli olacak. MLB sözcüsü, hakemlerin formasında olacak olan FTX logosunun henüz herhangi bir görüntüsünün olmadığını söyledi.

FTX’in CEO’su Sam Bankman-Fried şunları söyledi:

Major League Baseball ile ortaklığa girmekten heyecan duyuyoruz. Bu yılın geri kalanında uzun vadeli ortaklığımızın ayrıntılarını paylaşmayı dört gözle bekliyoruz.”

Bununla birlikte SBF attığı bir “tweet”te, MLB’nin ürünleri üzerinde bir iş birliği yapacağını da söyledi.

SBF TWITTER

FTX, Miami Heat ile 135 milyon dolara 19 yıllık bir anlaşma da yapmıştı. MLB ile imzalanan sponsorluk anlaşmasının 5 yıllık olduğu söyleniyor, ancak sponsorluk ücreti ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmış değil.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Daha fazla haber için : Öne Çıkanlar

Haberlere anında ulaşmak ve daha fazla bilgi için Telegram grubumuza katılabilirsiniz ..

Son Yazılar

Exit mobile version