Muhabbit

FTX NFT Duyurusu Gerçekleştirdi!

Kripto para borsası FTX, yeni bir duyuru gerçekleştirdi.

ftx

ftx

Kripto para borsası FTX, yeni bir duyuru gerçekleştirdi.

Borsa tarafından yapılan açıklamada NFT’ler (Non-Fungible Token) için destek sunulacağı açıklandı.

Halihazırda bazı NFT’ler için trade imkanı sunan kripto para borsası, hem global borsada hem de ABD borsasında ilgili pariteleri bulunduruyor.

Kripto paralardan farklı olarak bölünemeyen tokenler olarak öne çıkan NFT’ler farklı birçok sektöre hizmet ediyor. Genel anlamda hak ve sahiplik sunan NFT’ler birçok sanatçı tarafından da destek görüyor.

SBF Launch Satışı

Platformda gerçekleşecek satışlardan bir tanesi SBF Launch olarak öne çıkıyor. NFT satışı sonucunda alım yapan kişi FTX ve Alameda Research kurucusu Sam Bankman Fried ile 30 dakikalık bir Zoom görüşmesi hakkı kazanacak. An itibarıyla NFT için güncel teklif 110,000 $ olarak görünmekte. Satış için son tarih ise 17 Haziran olarak belirlenmiş durumda.

Üretilen NFT’ler Ethereum ve Solana blockchain ağları üzerinde buluyor. Oluşturulan pazar yeri sayesinde kullanıcılar alım-satım işlemlerini FTX üzerinden gerçekleştirebilecek.

Ek olarak kullanıcılar yakın zamanda NFT’lerini kişisel cüzdanlarına da çekebilir durumda olacak.

NFT piyasasına giren son ekosistem olarak öne çıkan FTX’ten önce Binance tarafında bir NFT duyurusu gerçekleştirilmişti. Ek olarak Binance’in Hindistan’da sahibi olduğu WazirX tarafında da bir NFt duyurusu gelmişti.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version