Muhabbit

FTX Solrise Finance (SLRS) IEO’su Gerçekleştirecek!

Kripto para borsası FTX, yeni bir IEO (İlk Borsa Satışı) duyurusu gerçekleştirdi.

ftx

Kripto para borsası FTX, yeni bir IEO (İlk Borsa Satışı) duyurusu gerçekleştirdi.

FTX tarafından yapılan açıklamada SLRS satışının 29 Haziran tarihinde gerçekleştirileceği belirtilmiş durumda.

Yaklaşık 10 gün sonra gerçekleştirilecek satış ile birlikte, Solrise platformunun tokeni SLRS ilk sahiplerine kavuşmuş olacak.

Solrise (SLRS) Satışına Nasıl Katılınır?

Solrise (SLRS) satışına katılmak için öncelikle bir FTX hesabınızın olması gerekiyor. Hesabınızın kimlik doğrulama seviyesini KYC2 seviyesine çıkardığınız takdirde hesabınız satışa katılmaya hazır olmuş olacak.

Satışa katılabilmek için kullanıcıların 150 FTX Token (FTT) stake etmiş olması gerekiyor. Staking miktarını artırdıkça daha fazla bilet kazanacak olan kullanıcılar, satıştan daha fazla pay alabilecek. FTT staking işleminin satıştan en az 24 saat önce tamamlanmış olması gerekmekte.

Staking Oranlarına Göre Alınabilecek Bilet Satısı

Her bir bilet için verebileceğiniz minimum teklif 200 $ seviyelerinde bulunurken, satışta verebileceğiniz en yüksek teklif ise 250 $ + 5 FTT olarak belirlenmiş durumda.

Solrise Finance (SLRS) Nedir?

Solrise Finance, Solana (SOL) ekosistemi üzerinde çalışan merkezsiz bir proje olarak öne çıkıyor.

Bir fon yönetimi ve yatırım protokolü olarak tanımlanabilecek olan Solrise Finance, sadece birkaç tıklama ile gerekli fonlara yatırım yapılmasını sağlayacak bir çözüm ortaya koymayı amaçlıyor.

Platformun kendi tokeni ise SLRS olarak tanımlanıyor. Solrise Finance ekibi ise aynı zamanda Solanabeach ve Solflare geliştiricileri olarak öne çıkıyor. Kurucu ve CEO olarak Vidor Gencel’in bulınduğu projede Matt Martin ise COO ve CPO görevini üstleniyor.

Hangi Şirketler Solrise Finance’e (SLRS) Yatırım Yaptı?

Solrise Finance projesinin yatırımcıları arasında Delphi Capital, Parafi Capital, Alameda Research, DeFi Alliance ve Skyvision Capital bulunuyor.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version