Muhabbit

FTX Token FTT Fiyat Analizi 03.08.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde FTX Token’ı inceliyoruz. FTX Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

ftt Fiyat Analizi 2

Herkese selamlar ben Draco. Fiyat analizi yazı dizimin bu akşamki bölümünde FTX Token (FTT)’ı inceleyeceğim. Adından da direkt olarak anlaşılacağı üzere FTX borsasının tokenı. Lafı çok fazla uzatmayayım ve analiz kısmımıza geçelim.

FTT Fiyat 3 Ağustos 2021

FTX Borsasındaki FTT/USD paritesi verilerine göre 16 temmuzda 23,34 dolar seviyesini gören FTT bu sabaha karşı 40 dolar seviyesini test etti. Şu an ise 36,15 dolar seviyesinden işlem görüyor.

FTT Grafik 3 Ağustos 2021

FTX Token fiyat grafiği 03.08.2021. 2 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

Grafik 2 saatlik ayarlardadır ve fiyat verileri FTX borsasındaki FTT/USD paritesine aittir. Grafik Tradingview’den alınmıştır ve logaritmik ayarlardadır.

FTT Analiz 3 Ağustos 2021

Grafikteki yeşil bölgeler destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Fiyatın bugün test ettiği direncin, diğerlerine nazaran daha kalın olmasının sebebi ise oranın daha büyük zaman diliminde ve daha önemli bir bölge olmasından kaynaklanmaktadır.

Yukarıdaki paragrafta bahsettiğim önemli direnç, fiyatın Mayıs ayında yaşadığı büyük düşüşten sonra aldığı ilk tepkinin oluşturduğu tepe bölgesi. Haliyle fiyat burayı geçerse önemli bir adım atmış olacak ve çok daha olumlu analizler paylaşabileceğiz.

FTT Yorum 3 Ağustos 2021

Fiyatın 23 dolardan sonra 40 dolara kadarki hareketini görmektesiniz. Ancak bu kısımda fiyat düzgün bir düzeltme yapmamış olması dikkat çekiyor. Ek olarak yukarıda da fiyatın önemli dirence geldiğini söylemiştim. Böyle bir direnci ilk testinde kırması düşük bir ihtimal. Tüm bu verileri toplayınca fiyat konusunda biraz riskin arttığını söyleyebiliriz.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Hala FTX hesabınız yoksa bizim linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version