Muhabbit

FTX Token FTT Fiyat Analizi 20.06.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde FTX Token’ı inceliyoruz. FTX Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

FTT fiyat analizi 1

Herkese selamlar ben CryptoTepe. Bugünkü fiyat analizi yazımda FTX borsasının tokeni FTT’yi inceleyeceğim. Sizleri çok bekletmeden destek, direnç ve yükselen trend çizgilerine değineceğim yazıma geçelim.

FTT Grafik 20 Haziran 2021

FTX Token fiyat grafiği 20.06.2021. 4 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

4 saatlik FTT Token grafiği. Grafikteki veriler FTX borsasının sağladığı FTT/USD verileridir. Grafikte ok yönleriyle fiyatın trend çizgisinden aldığı tepkiler belirtilmiştir.

FTT Fiyat 20 Haziran 2021

2021 başlarında yükseliş trendine başlayan FTT 63 dolar seviyelerine kadar yükseldi. Markette yaşanan sert düşüş ile birlikte, yaklaşık 40 gündür yeni ATH (All Time High) yapamayan FTT şu an 28 dolar bandında işlem görmekte.

FTT Analiz 20 Haziran 2021

Grafiğimizde bulunan mor alanlar destek ve direnç bölgeleri olarak çalışmakta. Ayrıca 2 adet yükselen trend görmekteyiz. Fiyat hareketlerini takip ederek en düşük noktaların birleştirilmesi sonucu oluşan doğru ‘yükselen trend’ olarak adlandırılır. Destek ve direnç bölgelerinin yanında trend takibi yapmakta önemlidir.

FTT Yorum 20 Haziran 2021

Son FTT grafiğimiz 36 dolar seviyesinde işlem görmekteydi. Yeni giriş için yükselen trend çizgisine yaklaşması durumunda, en güvenli alım noktası olacağını yazmıştım. Yükselen trend çizgimiz destek altında kaldığı için oraya fitil atabilir veya şu an üstünde bulunduğu destek bölgemizden tepki alabilir. Yaklaşık 180 gündür süregelen trend çizgimizin kırılması durumunda pozisyonlarda dikkatli olmakta fayda var.

FTT grafiğimiz için şimdilik söyleyeceklerim bu kadar, ilerleyen günlerde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version