Muhabbit

FTX Token FTT Fiyat Analizi 30.06.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde FTX Token’ı inceliyoruz. FTX Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

FTT fiyat analizi 1

Herkese iyi akşamlar ben Draco. Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde FTX borsasının tokenı olan FTX Token’ı inceleyeceğim. Bildiğiniz üzere borsalar, borsa tokenlarını kullanan kullanıcılarına ek özellikler veya işlem ücretlerinde indirimler önermekte. Haliyle kullanıcılar bunlardan faydalanmak için her zaman portföylerinde bu tokenlardan bulundurmaktalar. Lafı fazla uzatmayayım ve FTT grafiğine geçelim.

FTT Fiyat 30 Haziran 2021

FTT son birkaç gün içerisinde en düşük seviye olarak 22 dolar bölgesine inmişti. Bugünün en yüksek seviyesi 27,7 dolar bölgesini gördü ve şu an 26,8 dolardan işlem görmektedir.

FTT Grafik 30 Haziran 2021

FTX Token fiyat grafiği 30.06.2021. 4 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

4 saatlik FTT/USD fiyat grafiği. Grafikteki fiyat verileri FTX borsasından alınmıştır. Grafik ve ölçümler logaritmik ayarlarda yapılmıştır.

FTT Analiz 30 Haziran 2021

Grafikte uzun bir sürenin ardından olumlu gelişmelerin olduğunu görmekteyiz. İlk olarak fiyat yeni bir düşük dip noktası yapmamış ve bir önceki dip bölgesinden dönmüş durumda. İkinci olumlu nokta ise ilk hareketten sonra bir önceki tepe bölgesini test etmiş durumda. Bu tabloya bakınca acaba ikili dip mi yapacak diye düşünmeden edemiyoruz. Bu konuyu bir sonraki kısımda tartışacağım.

FTT Yorum 30 Haziran 2021

İlk olarak yukarıda bahsettiğim ikili dip konusunu tartışalım. İki adet dip bölgesinin aynı noktadan dönmesi bu formasyonu destekler nitelikte. Ayrıca bir düşüş trendinden sonra oluşması da bu formasyonu destekleyen başka bir nokta. Ancak beni düşündüren tek nokta iki adet dip bölgesinin simetrik olmaması. Birisi uzunca bir fitilden oluşurken ikinci dip daha geniş bir zaman diliminde oluşmuş durumda. Yine de ben bu formasyonu tamamen çöpe atma taraftarı değilim. Bu formasyonun neckline bölgesi (27,61’deki kırmızı yatay çizgi) kırıldığında aktif olacaktır. Yani henüz şu an aktif değil. Eğer bu bölge kırılırsa 31 dolar bölgesindeki dirence doğru bir yolculuğun başlayacağını düşünmekteyim.

FTT için kısa vadede bir önceki paragrafta bahsettiğim neckline bölgesini takip ediyor olacağım. Grafikte oluşacak yeni formasyon ve gelişmeler için hem buradan hem de twitter hesabımdan güncelleme yapacağım.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Hala FTX hesabınız yoksa bizim linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version