Muhabbit

FTX Token FTT Fiyat Analizi 01.03.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde FTX Token’ı inceliyoruz. FTX Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

ftt fiyat analizi 4

Bu akşamki yazımda FTX borsasının tokenı olan FTX Token (FTT) fiyat grafiğini inceleyeceğim. Geçmiş yazılara bakınca en son birkaç ay önce FTT fiyat analizi hazırladığımı gördüm. Aslında sürekli takibimde olan bir coin ama bazı zamanlar garip hareket ettiğinden dolayı düzgün bir strateji hazırlamak güç oluyor.

FTT Fiyat 1 Mart 2022

Şubat ayı içerisinde 37 dolar bölgesine kadar gerileyen FTT kripto para piyasasındaki genel yükselişe ayak uydurarak 40 dolar bölgesinin üzerine çıktı. Yazıyı hazırladığım sırada 45,9 dolar bölgesinden işlem görüyor.

FTT Grafik 1 Mart 2022

FTX Token fiyat grafiği 01.03.2022. 6 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

FTX borsasında işlem gören FTT/USD paritesine ait fiyat verileri. Grafik 6 saatlik zaman dilimindedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

FTT Analiz 1 Mart 2022

Grafikteki yeşil bölgeler kısa/orta vadede takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Grafiğe göz attığımızda 2 bölgenin önemli olduğunu görmekteyiz. Bunlardan biri 37 dolar bölgesindeki destek diğeri ise 48 dolar bölgesindeki direnç. Şu an 48 dolar bölgesinin yakınında olduğumuz için bunun üzerinde duralım istiyorum.

Bugünkü hareket ile beraber son zamanlarda fiyatın bu direnci 5 defa test ettiğini görmekteyiz. Bir destek veya direnç ne kadar test edilirse o kadar güçsüzleşir ve kırılma ihtimali artar. Bu bölgenin kırılması ile birlikte orta vadede fiyatın üzerindeki satış baskısının azalacağını düşünmekteyim. Hedef olarak da bir üst direnç bölgelerini takip edeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version