Muhabbit

FTX Token FTT Fiyat Analizi 04.04.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde FTX Token’ı inceliyoruz. FTX Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

ftt Fiyat Analizi 2

Herkese iyi akşamlar bu akşamki fiyat analizi yazımda FTX borsasının tokenı olan FTT (FTX Token) fiyat grafiğini inceleyeceğim. FTT’de uzun zamandır 48 dolar bölgesindeki direncin kırılmasını bekliyorduk ve nihayet bu kırılım gerçekleşti. Şimdi grafiğin son durumuna bakalım.

FTT Fiyat 4 Nisan 2022

FTT geçtiğimiz günlerde 53 dolar bölgesine kadar yükselmişti. Ancak orada tutunamadı ve tekrar 50 doların altına indi. Yazıyı hazırladığım sırada 49,65 dolar bölgesinden işlem görüyor.

FTT Grafik 4 Nisan 2022

FTX Token fiyat grafiği 04.04.2022. 12 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

FTX borsasında listeli FTX Token/USD (FTT/USD) paritesine ait fiyat verileri. Grafik 12 saatlik zaman dilimindedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

FTT Analiz 4 Nisan 2022

Bugünkü grafiğimiz 12 saatlik zaman diliminde. Fiyat analizi yazılarımda genelde 4-6 saatlik zaman dilimlerini kullanmayı tercih ediyorum. Ancak bugün fiyatın önceki hareketlerini daha iyi görebilmeniz için 12 saatlik ayarı tercih ettim.

Grafikteki yeşil bölgeler kısa/orta vadede takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini oluşturmaktadır. Yukarıda da bahsettiğim gibi uzun zamandır 48 dolar direncini takip ediyorduk. Burası geçtiğimiz günlerde kırıldı ve fiyat bir üst direnç bölgesini test etti. Bu durum şu an için oldukça pozitif. Bu bölgeyi destek olarak da test etmiş durumda. 48 dolar desteği kırılmadığı müddetçe FTT grafiğine pozitif bakmaya devam edeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde FTT/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version