Muhabbit

FTX Token FTT Fiyat Analizi 15.05.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde FTX Token’ı inceliyoruz. FTX Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

FTT fiyat analizi 1

Merhabalar ben Draco, fiyat analizi yazı dizimde bugün FTX borsasının tokeni yani FTX Token (FTT)’ı inceleyeceğim. FTX borsası geçtiğimiz sene kripto para piyasasına hızlı bir giriş yaptı. Kısa sürede büyüyerek en büyük borsalar arasına girdiler. Bu büyüme FTT’yi de etkiledi tabi, 1-2 dolar civarından yükselerek 50-60 dolar bandına ulaştı. Şimdi FTT’nin fiyat grafiğine gelelim.

FTX Token fiyat grafiği 15.05.2021. 6 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

Grafikteki yeşil alanlar takip ettiğimiz destek bölgeleri. Ancak bunları fiyat o bölgedeyken kullanıyordum, özellikle 35 doların altındaki bölgeleri şimdilik görmezden gelebiliriz. Umarım fiyat oralara tekrar düşmez ve onları tekrardan kullanmak zorunda kalmayız.

Grafikte asıl önemli olan kısım uzun süreden beri takip ettiğimiz ve şimdiye kadar çok güzel fırsatlar vermiş olan kanal yapısı. Eğer önceki FTX Token fiyat analizi yazılarımı okuduysanız bu kanal hakkındaki açıklamamı vs. biliyorsunuzdur zaten. Ama hem bilgileri tazelemek hem de yeni okuyucularım için bir tekrar yapmak istiyorum.

FTT Grafiğindeki Kanal Yapısı

Kanalın üst bandından başlayacak olursak, üst banda fiyatın 3 adet testi var. Bu test sayısı da o trendi daha güvenilir yapmakta. Bildiğiniz üzere trendlerdeki test sayısı oldukça önemlidir. Kanalın alt bandına (yükselen trend) fiyatın 4 adet testi (şu anki düşüşle beraber) bulunmakta. Bu test sayısı da bu trendi güvenilir kılmakta.

Teknik analizden biraz anlıyorsanız grafikte bir tehlike olduğunun farkına varmışsınızdır zaten. Şu an fiyat kanalın alt bandında olduğundan dolayı burayı kırma ihtimali bulunmakta. Bundan dolayı spot işlem yapıyorsanız dikkatli olmanızı öneririm. Eğer margin işlem yapıyorsanız da size de güzel bir fırsat doğabilir.

Yazıyı çok fazla uzatıp sizi kelimelerle boğmak istemiyorum. Yazıyı burada sonlandırıp sizlere kârlı işlemler dilerim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version