Muhabbit

FTX Token FTT Fiyat Analizi 26.06.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde FTX Token’ı inceliyoruz. FTX Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

ftt fiyat analizi 4

Bu akşamki fiyat analizi yazımda FTX Token (FTT) fiyat grafiğini inceleyeceğim. Adından da anlaşılacağı üzere FTT, FTX borsasının tokenı. Boğa döneminde yatırımcılarının yüzünü güldürmüştü. Ama bize geçmişi değil gelecekteki hareketleri lazım. Şimdi bakalım grafiğindeki son durum nedir.

FTT Fiyat 26 Haziran 2022

FTT birkaç gün önce önemli bir desteğinin altına sarkmış ve 21 dolar bölgesine kadar gerilemişti. Ancak sonrasında fiyat toparlandı ve tekrardan bahsettiğim önemli bölgenin üzerine çıktı. Yazıyı hazırladığım sırada 27.85 dolar bölgesinden işlem görüyor.

FTT Grafik 26 Haziran 2022

FTX Token fiyat grafiği 26.06.2022. 3 Günlük grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

FTX borsasında listeli FTX Token/USD (FTT/USD) paritesine ait fiyat verileri. Grafik 3 günlük zaman dilimindedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

FTT Analiz 26 Haziran 2022

Yukarıda da belirttiğim gibi bugün 3 günlük grafik üzerinden konuşacağım. Yani aslında orta/uzun vadedeki görünüme bakacağız. Grafiğe göz gezdirdiğimizde oluşan yapıya aşinayız aslında. Bu hareket yapısı Bitcoin ve Ethereum’da gördüğümüz yapılara oldukça benzer. Burada da önemli bir destek bölgesi olduğunu görmekteyiz. Bahsettiğim yer 22.75 dolardaki destek bölgesi. Burayı Bitcoin’deki 29.000 dolar bölgesine, Ethereum’daki 1.700 dolar bölgesine benzetebiliriz. Onlar için ne söylediysem buradaki destek bölgesi için de aynısını söyleyebilirim. Yani BTC ve ETH’de o destekler ne kadar önemliydiyse burası da FTT için o kadar önemli.

FTT fiyatının şu an için 22.75 dolar desteğinden tepki aldığını görmekteyiz. Ancak trendin döndüğünü söylemek için yeterli bir hareket olduğunu düşünmüyorum. Orta/uzun vadede bu destek bölgesini yakından takip edeceğim. Özellikle bu destek bölgesi kırılırsa FTT için işlerin daha da kötüleşebileceğini düşünüyorum.

Daha fazla Bitcoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

TradingView hesabımıza ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde BTC/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version