Muhabbit

FTX Token FTT Fiyat Analizi 27.04.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde FTX Token’ı inceliyoruz. FTX Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

FTT fiyat analizi 1

Bugünkü fiyat analizi yazımda FTX borsasının tokeni olan FTX Token yani FTT’yi inceleyeceğim. Biliyorsunuzdur ki borsa tokenlarının piyasa dinamiği diğer coinlere göre daha farklı. Borsalar bu tokenların kullanımını arttırmak amacıyla kullanıcılarına bazı indirimler veya ek haklar tanıyor ve diğer coinlere nazaran daha kolay marketing ve hype yaratabiliyorlar.

FTX Token fiyat grafiği 27.04.2021. 6 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

Yeşil alanlar destek bölgelerimiz, ancak son dönemde bizim için en önemlisi 43 dolar bandındaki destek bölgesiydi. Bir önceki FTX Token Fiyat Analizi yazımda bu bölgeye dikkat çekmiştim. Çünkü hem kanal trendi hem de yatay destek bu bölgede kesişmekteydi. Nitekim fiyat tam da bu kesişimden tepki aldı ve fiyat şu an 53 dolar bandında.

Şimdi aklınıza “tamam geçmişi güzel analiz etmişsiniz ama şimdiki durum nedir” sorusu geliyordur. Şimdi fiyat bir yatay direncinde, ancak grafik çok karışık olmasın diye burayı eklemedim. Önümüzde iki seçenek var ilkinde fiyat bu yatay direnci kırıp kanal üst bandını tekrar test edecek. İkinci seçenek ise fiyatın buradan ret yiyip tekrar alt bandı test etmesi. Burada şunu belirtmem gerek bu iki seçenekte de uzun vadede yükseliş trendi sonlanmaz. Ne zaman ki kanalın alt trendi kırılır o zaman dikkatli olmakta fayda var.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version