Muhabbit

FTX Token FTT Fiyat Analizi 27.05.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde FTX Token’ı inceliyoruz. FTX Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

FTT fiyat analizi 1

Herkese selamlar ben CryptoTepe. Bugünkü fiyat analizimizde FTX borsasının coini olan FTT’yi inceleyeceğiz. Borsa coinlerinin oldukça ilgi gördüğü zamanlardayız. Gelin şimdi FTT için teknik göstergeler ve olası hareketleri inceleyelim.

FTX Token fiyat grafiği 27.05.2021. 4 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

Grafiğimizdeki mor alanlar her zaman olduğu gibi destek ve direnç bölgelerimizi belirtmektedir. Ayrıca grafiğimizde iki tane yükselen trend çizgimiz bulunmaktadır.

Grafiğimize baktığımız zaman, iki tane yükselen trend çizgimiz hemen gözümüze çarpıyor. Bu yükselen trend çizgilerimizden bir tanesi 52 dolar seviyesinde kırılarak yaklaşık %56 oranından bir düşüş getirdi. Altta gördüğümüz ikinci trend çizgimiz ise son temasından sonra yaklaşık 4 aylık bir süreç geçmiş, Trend çizgilerimizin vuruş sayısı ve vuruşlar arasındaki mesafeler önemlidir. Bu nedenle buradan tepki alacağını beklesek de riskli olacağını düşünerek herhangi bir pozisyon açmadık. Burada oluşan trend hâlen sağlıklı şekilde çalışıyor diyebiliriz.

FTT grafiğinde son durum

Grafiğimize teknik olarak bakacak olursak bu seviyeden sonra trend çizgimize tekrar gelmesi durumunda long denemesi yapılabilir. Burada long pozisyon açmamızı desteklemek için RSI pozitif uyumsuzluk olması durumunda pozisyonumuz daha az risk içerecektir. Bu anlattığım olay yeni pozisyon açmak isteyen arkadaşlar için en güvenli bölge olarak değerlendirebiliriz.

Şimdi gelelim portföyünde FTT bulunan arkadaşların nasıl bir yol izlemesi gerektiğine. Bildiğiniz gibi son zamanlarda markette yaşanan belirsizlikler nedeniyle çok sert hareketler görmekteyiz. Bu nedenle FTT yatırımcısı da bu belirsizlikten korunmalı, grafiği büyük zaman diliminde takip eden ve vadesi uzun olanlar için stop mesafesi trend çizgimizin altı olabilir. Fakat anlık al sat yapanlar için grafiğimizde destek ve direnç bölgelerini belirttim. Bu bölgelerin işinize yarayacağını düşünüyorum.

Şimdilik FTT için söyleyeceklerim bu kadar ilerleyen zamanlarda grafiğimizi tekrar güncelleyeceğiz.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegrakanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version