Muhabbit

FTX Token FTT Kritik Desteğinde

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde FTX Token’ı inceliyoruz. FTX Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

ftt fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bu yazımda FTX Token (FTT) fiyat grafiğinin uzun vadedeki durumunu inceleyeceğiz. FTT’de uzun zamandır takip ettiğim önemli bir destek seviyesi vardı. Bu destek uzun vadede olduğu için grafiği sürekli güncellemek pek mümkün olmuyor. Haliyle 3-4 haftada bir FTT grafiğimi güncelliyorum. Şimdi FTT grafiğindeki son gelişmelere bakalım.

FTT Fiyat 25 Eylül 2022

FTT yaklaşık olarak iki hafta önce küçük bir yükseliş dalgası yakalayıp 29 dolar bölgesine kadar yükseldi. Sonrasında ise düşüşe devam etti. Bu yazıyı hazırladığım sırada 23,50 dolar bölgesinden işlem görüyor.

FTT Grafik 25 Eylül 2022

FTX Token fiyat grafiği 25.09.2022. 3 Günlük grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

FTX borsasında listeli FTX Token/USD (FTT/USD) paritesine ait fiyat verileri. Grafik 3 günlük zaman dilimindedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

FTT Analiz 25 Eylül 2022

Grafikteki yeşil bölgeler FTT grafiğinde takip ettiğin destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Son zamanlarda ve bugün bizim için oldukça önemli olan bölge 22,75 dolar destek bölgesi. Buranın neden önemli olduğunu önceki yazılarımda uzun uzadıya açıklamıştım. Ama yeni okuyucular için kısaca bir özetleyeyim. Grafiğe baktığımızda Mayıs 2021 ve Eylül 2021 aylarındaki tepelerin arasındaki düzeltmenin bu destek bölgesinde son bulduğunu görmekteyiz. Bu tarz yapılarda (özellikle ikinci tepe daha yüksek ise) bu destek bölgesi kırıldığında genellikle düşüş daha derinleşiyor. Bu arada hemen şunu da belirteyim burada bir ikili tepe formasyonu bulunmuyor.

Fiyatın şu an tekrar 22,75 dolar bölgesini test ettiğini görmekteyiz. Henüz bir kırılım gerçekleşmiş değil. Ancak bu bölgenin kırılma ihtimaline karşın dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum. Bununla birlikte uzun vadede bu bölgenin yakınında sağlam bir fraktal destek bölgesinin bulunmaması da oldukça olumsuz bir durum.

Daha fazla FTX Token analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

TradingView hesabımıza ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde FTT/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version