Muhabbit

FTX Token FTT’de Dönüş Belirtisi

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde FTX Token’ı inceliyoruz. FTX Token grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

ftt fiyat analizi 4

Herkese iyi akşamlar, bugünkü yazımda uzun zamandır yakından takip ettiğimiz FTX Token (FTT) fiyat grafiğini inceleyeceğim. Borsa tokenlarını yazdığım hemen hemen her yazıda bu tokenların fiyat hareketlerinin diğer coinlere göre farklı olduğunu belirtmiştim. Çünkü herhangi bir durumda borsa yönetimi direkt olarak etki edebiliyor.

FTT Fiyat 28 Ekim 2022

Geçtiğimiz hafta FTT fiyatı 22 dolar bölgesine kadar gerilemişti. Ancak burada bulunan destek bölgesinden alan FTT 25 dolar bölgesine kadar yükseldi ama fiyat 25 dolar seviyesini test edemedi (FTX verilerine göre). Yazıyı hazırladığım sırada 24,80 dolar bölgesinden işlem görüyor.

FTT Grafik 28 Ekim 2022

FTX Token fiyat grafiği 28.10.2022. Günlük grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

FTX borsasında listeli FTX Token/USD (FTT/USD) paritesine ait fiyat verileri. Grafik günlük zaman dilimindedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

FTT Analiz 28 Ekim 2022

Grafikteki yeşil bölgeler FTT grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Bu bölgelere ek olarak 24,98 dolar seviyesinde bulunan kırmızı yatay çizgi de küçük zaman dilimindeki bir direnç bölgesini göstermektedir.

Grafikteki 22,75 dolar bölgesindeki direnci oldukça uzun bir süredir takip etmekteydik. Açıkçası bu bölgenin bir süre önce kırılmasını bekliyordum. Ancak muhtemelen yazını başında saydığım nedenlerden dolayı fiyat ne zaman bu bölgeye gelse destek buldu.

Şimdi yazının başlığını atma nedenime gelelim, fiyatın Eylül ayının ortasından sonraki fiyat hareketine baktığımızda fiyatın iki adet dip bölgesi yaptığını görmekteyiz. Bu bölgelerden ikincisi ise daha aşağıda. RSI tarafında ise küçük de olsa bir toparlanma mevcut. Ancak buraya pozitif uyumsuzluk diyemiyoruz maalesef. Fiyatın şu an bu iki dip bölgesi arasındaki düzeltme seviyesinde olduğunu görmekteyiz. Fiyat bu düzeltme seviyesini geçebilirse üzerindeki satış baskısının oldukça azalacağını ve fiyatın orta vadede bir nebze olsun rahatlayacağını düşünüyorum.

Daha fazla FTX Token analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

TradingView hesabımıza ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde FTT/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version