Muhabbit

FTX.US, Kentucky Üniversitesi Spor Takımı İle Sponsorluk Anlaşması İmzaladı!

West Realm Shires Services Inc, Kentucky Üniversitesi erkek basketbol takımı ile yeni bir sponsorluk anlaşması yaptı.

ftx

ftx

ABD merkezli kripto para borsası FTX.US’in arkasındaki firma olan West Realm Shires Services Inc, 3 Kasım tarihinde yaptığı bir açıklamada, Kentucky Üniversitesi erkek basketbol takımı ile yeni bir sponsorluk anlaşması yaptığını duyurdu. 

Yapılan yeni anlaşma sayesinde FTX.US, UKY basketbol oyuncularına USD cinsinden ödeme yapacak ve onların FTX NFT pazarında satılan kendi değiştirilemeyen tokenlarını (NFT) oluşturup bunlardan kâr etmelerine imkan sağlayacak. Ayrıca FTX.US, UKY basketbolcularının seçtiği bir hayır kurumuna para bağışında da bulunacak. 

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

FTX İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Avi Dabir konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Ülkedeki en başarılı üniversite basketbol programlarından birinde oyuncularla çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Hak ettiği maddi tazminatın dışında, sporcu öğrencilerin dijital varlık eğitimine yardımcı olacağız.”

FTX.US’in oyuncularla olan bu son sponsorluğu, National Collegiate Athletic Association’ın (NCAA) öğrenci sporcuların isimlerinden, imajlarından ve benzerliklerinden (NIL) yararlanmalarına izin vermesinden yaklaşık olarak üç ay sonra gelmiş oldu.

Ayrıca FTX.US hamlesi, firmanın 2 Ağustos tarihinde bir medya şirketi olan Dolphin Entertainment ile spor ve eğlence odaklı bir NFT pazar yeri başlatmasından kısa süre gerçekleşmiş oldu.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version