Muhabbit

FTX.US Solana Ağı Üzerindeki NFT’ler için Pazar Yeri Açtı!

FTX.US, NFT’ler için Solana Blok zincirine olan desteğini genişletti.

ftx

ftx

FTX.US, Solana blok zinciri üzerinde olan NFT’ler için destek verdi. Kullanıcılar, Metaplex “token” standardına uygun olarak NFT’lerin ticaretini yapabilir, yatırabilir ve çekebilir.

ABD’ye kayıtlı olan FTX.US, 11 Ekim’de Solana ağı NFT pazar yeri güncellemesini duyurdu. Bununla birlikte FTX yakın zamanda Ethereum tabanlı NFT’leri de desteklemeyi planlıyor. Yeni açılan NFT pazar yeri hem ABD’li hem de ABD dışındaki müşterilere açıktır.

Bret HARRISON TWITTER

FTX.US’ın başkanı Brett Harrison, kullanıcıların daha rahat bir şekilde NFT ticareti yapmalarını sağlamak için bu güncellemeyi yaptığını duyurdu ve sözlerine şöyle devam etti:

NFT ekosisteminin yavaş yavaş popüler kültürü dönüşmeye başladı. Etraftaki çoğu insan NFT’lerle uğraşır oldu. Ancak çoğu insan NFT’lere erişmekte sıkıntı veya zorluk çekiyor. Bunun sebebi ise NFT pazar yeri sağlayan güçlü bir pazar yerinin olmaması. İnsanlar sürekli merkeziyetsiz borsalarda NFT’lerini alıp sattığı için kripto para piyasasına uzak olan insanlar ne yapacağından habersiz. Bununla birlikte kullanıcılar FTX.US üzerinden, kripto para varlıkları veya kredi kartı yla NFT’leri satın alabilir veya teklif verebilir. Piyasaya yeni çıkan NFT’lerin fiyatları USD, Solana (SOL) veya Ether (ETH) cinsinden listelenir.

FTX, sergilenen tüm NFT’lerde listeleme fiyatı almaz ancak satışlarında %2 komisyon ücreti alır. Geçen ay FTX, kendi sitesinde insanların Microsoft Paint’e benzer bir araçla kendi NFT’lerini oluşturup bunları satma imkanını sağladı. Bu kullanıcılar arasında çok “hype” yaratmasa da FTX’in NFT’lerle ne kadar ilgili olduğunu gösteren bir güncellemeydi.

FTX’in NFT platformundan para yatırmak ve para çekmek veya benzer işlemler yapmak için borsaya kimlik bilgileri sağlanmalıdır. Aksi takdirde kullanıcılar, NFT’lerle ilgili işlemler yapamazlar.

Halâ FTX hesabınız yoksa bizim linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz. FTX borsasına kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version