Muhabbit

FTX, wETH ve Benzeri Varlıkları Destekleyeceğini Açıkladı!

Borsa tarafından yapılan açıklamada, wETH ve benzeri tokenize edilmiş varlıkların platformda destekleneceği açıklandı.

ftx

ftx

FTX borsası yeni bir duyuru gerçekleştirdi. Borsa tarafından yapılan açıklamada, wETH ve benzeri tokenize edilmiş varlıkların platformda destekleneceği açıklandı.

wETH, ERC-20 formatına dönüştürülmüş ETH olarak tanımlanabilir. Varlıkları farklı ağlar üzerinde de kullanabilmeye yarayan tokenizasyon özelliği fazlasıyla kullanılıyor. wBTC de bunun güzel bir örneği. Mevcut Bitcoin’lerin bir cüzdanda kilitlenmesi ve aynı oranda Ethereum ağında wBTC olarak tokenize edilmesi ile merkezsiz uygulamalarda kullanılabilen BTC, Ethereum cüzdanlarında da saklanabiliyor.

Wormhole Varlıkları Desteklenecek

Wormhole da benzer şekilde birçok farlığın farklı ağlar içinde transfer edilebilmesine imkan tanıyor. Token Bridge özelliği ile, bir ağdaki varlığı diğer ağa taşıyabilen Wormhole, farklı ağlar için destek sunuyor.

Halihazırda Solana, Polygon, Ethereum, Binance Smart Chain ve Terra için destek sunan platform, ilgili ağlarda bulunan varlıkları diğer ağlara taşıyabiliyor.

Wormhole

FTX de platform tarafından ortaya konan farklı formatlardaki varlıklara destek sunacağını açıkladı. Bu noktada kullanıcılar, farklı formatlarda bulunan varlıklarını borsaya yatırabilecek.

Farklı ağlara taşınmış varlıkları kullanıyor musunuz?

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version