Muhabbit

FTX’in CEO’su SBF, PAC Olayı Hakkında Açıklama Yaptı!

Kripto para türev borsası FTX, herhangi bir Siyasi Eylem Komitesi (PAC) kurma planının olmadığını açıkladı.

Pazartesi günü kripto para borsası FTX, Washington DC’de faaliyet göstermeye başlayacağını açıklamıştı. Bazı haber kaynakları, FTX’in Siyasi Eylem Komitesi (PAC) kuracağına dair haberler yaptı. FTX’in kurucusu ve CEO’su Sam Bankman-Fried, Siyasi Eylem Komitesi (PAC) oluşturacağına dair dedikoduların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

FTX Twitter hesabı

FTX, çıkan haberlerin alakasızlığını anlatmak için Twitter üzerinden şakayla karışık bir “tweet” paylaştı. FTX’in CEO’su SBF, FTX’in attığı “tweet”i alıntılayıp bu duruma anlam veremediğini açıkladı.

PAC’in ne olduğundan kısaca bahsedecek olursak; Amerika Birleşik Devletleri’nde bir siyasi eylem komitesi olan PAC, üyelerden kampanyalar için fon toplayan ve bu fonları adaylar için kullanan bir kuruluştur.

SBF TWİTTER HESABI

Bankman-Fried, PAC ile ilgili dedikoduların nereden geldiği hakkında hiçbir fikri olmadığını söyledi. Başka bir iddiaya göre ise FTX’in lobici aradığını bildiklerini ancak herhangi bir PAC planını duymadıklarını söyledi.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version