Muhabbit

FTX’in İkinci IEO’su Hedget Yarın 16’da Gerçekleşecek!

FTX’in düzenleyeceği yeni Initial Exchange Offering (IEO) yarın gerçekleşecek.

FTX Hedget IEO

FTX’in düzenleyeceği yeni Initial Exchange Offering (IEO) yarın gerçekleşecek.

Bildiğiniz üzere Project Serum (SRM) ile ilk IEO’sunu gerçekleştiren FTX, büyük ilgi toplamıştı.

Merkeziyetsiz borsa Serum’un tokeni olan SRM yatırımcılarına ciddi kâr getirmiş görünüyor. 3.80 $ seviyelerine kadar çıkış gösteren Serum (SRM), Bitcoin’de yaşanan düşüş ile birlikte gerileyerek 3.24 $’a kadar çekilmiş durumda.

Hedget

Geçtiğimiz günlerde FTX tarafından duyurusu gerçekleştirilen ve Chromia tarafından desteklenen Hedget (HGET) kripto para ekosistemindeki önemli bir riski ortadan kaldırmayı hedeflemekte.

Bildiğiniz üzere kripto para piyasaları oldukça volatil. Hedget ise merkezsiz bir “fiyat hedge”i sunarak kullanıcıların kripto para yatırımlarını korumayı hedeflemekte. Bu özellik ile birlikte kulanıcıların pozisyonlarının “likide” olmasını önüne geçilmesi amaçlanıyor. Aynı zamanda Hedget kripto para borsalarına ve kripto para platformlarına da entegre edilebiliyor.

Yarın Türkiye saati ile 16.00’da gerçekleştirilecek IEO’ya katılım için herhangi bir sınırlama bulunmuyor. Katılım için KYC 2 seviyesinde onaylı kullanıcı hesabı talep eden borsa, Hedget için açılan alt hesaptan işlemlerin gerçekleştirilmesine izin verecek.

Gerçekleştirilecek IEO ile ilgili tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Bu yazı sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version