Muhabbit

FTX’in Ses Getiren DeFi Yarışması Başlıyor!

Popüler kripto para türev borsalarından FTX, ses getiren bir DeFi yarışması ile geliyor.

ftx

Popüler kripto para türev borsalarından FTX, ses getiren bir DeFi yarışması ile geliyor.

Gün geçmiyor ki FTX yine dikkatleri üstüne toplayan bir adım atmasın! Dün (18.07.2020) tarihinde sosyal medya platformu Twitter üzerinden duyurusunu geçtiği bol ödüllü yarışma, yatırımcıların oldukça ilgisini çekti. DeFi token’larını kullanmaya ve kullandırtmaya yönelik bir yarışma olan DeFi yarışmasında, asıl bakılan metrik DeFi paritelerindeki hacim. Yani DeFi token’ı olarak geçen token’ların aşağıda belirtilmiş olan paritelerinde ne kadar yüksek hacimli işlem yaparsanız, yarışmadaki sıralamanız o kadar yüksek olur.

Mevzu bahis DeFi token pariteleri; BAL-0925, BALBEAR/USD, BALBEAR/USDT, BALBULL/USDBALBULL/USDT, BALHALF/USD, BALHEDGE/USD, BAL-PERP, BAL/USDBAL/USDT, COMP-0925, COMPBEAR/USD, COMPBEAR/USDT, COMPBULL/USD, COMPBULL/USDT, COMPHALF/USDCOMPHEDGE/USDCOMP-PERP, COMP/USD, COMP/USDTCUSDT-0925, CUSDTBEAR/USD, CUSDTBEAR/USDT, CUSDTBULL/USDCUSDTBULL/USDT, CUSDTHALF/USD, CUSDTHEDGE/USDCUSDT-PERP, CUSDT/USD, CUSDT/USDT, DEFI-0925, DEFIBEAR/USDDEFIBEAR/USDT, DEFIBULL/USDDEFIBULL/USDT, DEFIHALF/USD, DEFIHEDGE/USD, DEFI-PERPKNC-0925, KNCBEAR/USD, KNCBEAR/USDT, KNCBULL/USD, KNCBULL/USDT, KNCHALF/USD, KNCHEDGE/USD KNC-PERP, KNC/USDKNC/USDTMKR-0925MKRBEAR/USD, MKRBULL/USD, MKR-PERP, MKR/USD, MKR/USDTTOMO-0925, TOMOBEAR/USD, TOMOBULL/USD, TOMOHALF/USD, TOMOHEDGE/USD, TOMO-PERP

22 Temmuz Çarşamba günü saat 07:00’da başlayacak olan yarışma, 29 Temmuz Çarşamba günü yine 07:00’da sona erecek. Yani tam olarak 7 gün sürecek.

Yarışmaya katılmak için FTX hesabınıza giriş yapıp alt hesaplar sekmesinde bulunan DeFi Competition alt hesabını seçmeniz gerekli. Bu alt hesapta yaptığınız işlemlere göre hacminiz hesaplanacak ve buna göre sıralanacaksınız.

Ayrıca Türk kullanıcılar için de çok önemli bir ayrıntı mevcut. FTX, Türk kullanıcılarına bağlılığını göstermek amacıyla yarışma adının yanına TR kısaltmasını ekleyen ve 5 bin doların üzerinde işlem hacmi oluşturan kullanıcılarına 10 dolarlık işlem bonusu verecek.

Havuzdan Payını Almayan Kalmayacak!

15 bin dolarlık bir ödül havuzu olan yarışmada onlarca kişi kazançlı çıkacak. Ödül havuzunu yakından inceleyecek olursak, en yüksek hacme sahip olan 100 yatırımcının alacağı ödüller;

En yüksek hacme sahip olan yatırımcı yani yarışmanın birincisi (1.) toplamda 5 bin dolar değerindeki DeFi coinlerinin (bin dolarlık KNC, 2 bin dolarlık COMP, 2 bin dolarlık MKR) sahibi olacak.

İkinci (2.) toplamda 2,500 dolar değerindeki DeFi coinlerinin (500 dolarlık KNC, bin dolarlık COMP, bin dolarlık MKR) sahibi olacak.

Üçüncü (3.) toplamda bin dolar değerindeki DeFi coinlerinin (200 dolarlık KNC, 400 dolarlık COMP, 400 dolarlık MKR) sahibi olacak.

Dördüncü ve onuncu (4.- 10.) arası toplamda 300 dolar değerindeki DeFi coinlerinin (60 dolarlık KNC, 120 dolarlık COMP, 120 dolarlık MKR) sahibi olacak.

On birinci ve yirminci (11.-20.) arası toplamda 200 dolar değerindeki DeFi coinlerinin (40 dolarlık KNC, 80 dolarlık COMP, 80 dolarlık MKR) sahibi olacak.

Yirmibirinci ve otuzuncu (21.-30.) arası toplamda 100 dolar değerindeki DeFi coinlerinin (20 dolarlık KNC, 40 dolarlık COMP, 40 dolarlık MKR) sahibi olacak.

Otuzbirinci ve ellinci (31.-50.) arası toplamda 50 dolar değerindeki DeFi coinlerinin (10 dolarlık KNC, 20 dolarlık COMP, 20 dolarlık MKR) sahibi olacak.

Ellibirinci ve yüzüncü arası (51.-100.) toplamda 20 dolarlık LoC’un sahibi olacak.

Bu yazı sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version