Muhabbit

FTX’in Verdiği Teklif Kazandı! FTX US, Voyager Digital Hisselerini Satın Alıyor!

FTX US, Voyager Digital’in varlıklarını 1,4 milyar dolara satın alacak!

voyager kriz

voyager kriz

Kripto para borç verme şirketi Voyager Digital şirketi bildiğiniz üzere yakın zaman önce iflas ettiğini kamuoyuna duyurmuştu.

Voyager Digital şirketi iflasını duyurmasından kısa bir süre sonra ise varlıklarını satışa çıkarmıştı. Satışa çıkardığı bu varlıklar için ise popüler kripto para borsaları karşı karşıya gelmişti. Yapılan müzayedede en yüksek teklifleri verenler Binance ve FTX olurken, kazanan taraf FTX borsası oldu.

Kripto para borsası FTX US, kazandığı teklif sonucunda iflas eden Voyager Digital’in hisselerini almak için yaklaşık 1,4 milyar dolar ödeyecek.

Teklif Mücadelesinde Kazanan Taraf FTX US Borsası Oldu!

Kripto para borç verme şirketi Voyager Digital konuyla ilişkili olarak yaptığı basın açıklamasında, Voyager Digital varlıklarını satın almak için verilen ihale savaşının kazananının kripto para borsalarından FTX olduğunu ifade etti.

Hatırlayacağınız üzere Binance ve FTX iflasını açıklayan Voyager Digital’in varlıklarını satın almak için müzayedede tekliflerini sunmuşlardı. Popüler kripto para borsası Binance’in 50 milyon dolarlık bir teklifle FTX borsasından daha fazla teklif verdiği kamuoyuna yansımıştı. Fakat Voyager platformunun, Binance tarafından alınması noktasında ABD hükümetinin problem çıkaracağı iddiaları kamuoyuna yansımıştı. Bu problemin sebebi olarak ise Binance’in Çin merkezli bir kripto para borsası olması gösteriliyordu.

Kazanan Taraf Açıklandıktan Sonra VGX Cephesinden Yükseliş Gözlemlendi!

Söz konusu bu açıklama sonrası Voyager Digital tokeni olen VGX cephesinde ise yüzde 4 seviyelerinde yükseliş gerçekleşti. CoinMarketCap sıralamasında 136. sırada yer alan VGX güncel olarak 0,69 dolardan işlem görüyor.

İlginizi Çekebilir: Voyager Müşterileri, Fonlarını Kaybetmekle Karşı Karşıya!

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version