Muhabbit

FTX’ten Yeni Kampanya! 500 Dolara Kadar Bonus!

Kampanya kapsamında FTX, ilk 2000 kişiye bonusları dağıtacak. Kampanyadan yeni kayıt olacak kullanıcılar ve komisyon oranı birinci seviyede olan mevcut kullanıcılar yararlanabiliyor.

ftx

Kripto para türev borsası FTX, yaptığı yeni duyuru ile 500 $’a kadar bonus vereceğini açıkladı.

Kampanya kapsamında FTX ilk 2000 kişiye bonusları dağıtacak. Kampanyadan yeni kayıt olacak kullanıcılar ve komisyon oranı birinci seviyede olan mevcut kullanıcılar yararlanabiliyor.

İlginizi Çekebilir: Borsa Haberleri

Kampanya ise 22 Ekim ile 4 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak.

Kullanıcıların yatırma miktarına göre şekillenecek bonuslarda durum şu şekilde.

500 $’lık yatırma işlemi için kullanıcılar 5 $ bonus alacak. 2000 $’lık yatırma işlemine 10 $ bonus verilirken, 4000 $ için 50 $ verilecek. 6,000 $’lık yatırma işleminde 80 $’lık bonus verilecek kampanyada 20,000 $’ı aşan kullanıcılara 100 $ bonus verilecek.

100,000 $’lık yatırma işleminde ise 500 $’lık büyük ödül bulunuyor. Ek olarak bu kişiler 30 gün boyunca beşinci seviye komisyon oranlarını deneme şansına sahip olacak. Piyasa yapıcı için herhangi bir komisyonun bulunmadığı beşinci seviyede, piyasa alıcılar için % 0.045’lik bir oran bulunuyor.

Kampanya Tablosu

Kampanyaya katılım için KYC 2 seviyesinin gerekli olduğu belirtilmekte. Kampanyada kazanılan bonusların, kullanıcıların hesaplarına kampanya bitimini takiben 15 gün içinde yatırılmış olacağı belirtilmekte.

Kampanya ile ilgili tüm detaylara burada bulunan link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

İlk 100 Kripto Para Birimi

Bu yazı sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version