Muhabbit

FTX’ten Yeni Listeleme! REN Listeleniyor!

Kripto türev borsası FTX, yaptığı yeni duyuru ile birlikte Ren’i (REN) listelediğini duyurdu.

ftx

ftx

Kripto para türev borsası FTX, yaptığı yeni duyuru ile birlikte Ren’i (REN) listelediğini duyurdu.

Bu sabah saatlerinde işlemlere başlayan REN, hem spot tarafta hem de perpetual swap trafında işlem görecek.

Blockchain ağları arası etkileşimi artırmak ve varlık transferlerini sağlamak amacıyla kullanılan REN, birçok farklı varlığı Ethereum üzerine taşıyor.

Bir Ethereum köprüsü olarak çalışan REN, 0x, Uniswap, Kyber Network, Curve ve 1inch gibi borsalarda aktif olarak kullanılmakta.

2018 yılında ICO’sunu tamamlayan REN, 34 Milyon $’lık fon toplamayı başarmıştı.

544 Milyon $’lık piyasa değeri ile öne çıkan REN, kripto para birimleri arasında 62’inci sırada bulunuyor.

An itibarıyla 0.61 $ seviyelerinden işlem gören REN, Son listeleme ile birlikte son bir ay içinde 60 yeni pariteyi aktive eden FTX, farklı ürünleri listelemeye de devam ediyor.

Geçtiğimiz gün Wall Street Bets için özel bir “Index” hazırlayan FTX, GameStop olayları sonrası hızlıca pariteyi aktive etmişti.

Solana Kullanımı Artıyor

Dün akşam paylaşılan veriler ile birlikte Solana kullanımında ciddi bir artış görülüyor. FTX CEO’su Sam Bankman-Fried tarafında paylaşılan yeni verilere göre FTX üzerinde gerçekleşen yatırma ve çekme işlemlerinin yüzde 1/2si Solana ile gerçekleşiyor. Serum projesi ile Solana üzerine merkezsiz borsa inşa eden FTX, Serum tarafında önemli hacim artışı yaşıyor.

Oldukça düşük maliyetlerle varlık transferine izin veren Solana, DeFi tarafında önümüzdeki dönemde daha fazla söz sahibi olabilir gibi görünüyor.

Son 24 saat içinde 5 Milyon $’lık işlem hacmi bulunan platform; swap, alım-satım ve likidite madenciliği gibi birçok opsiyon sunuyor.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version