Muhabbit

Futbol Kulüpleri Bitci.com İle İş Birliklerini Sonlandırıyor

2 Avrupalı futbol kulübü Türkiye merkezli kripto para platformu Bitci.com ile reklam ve sponsorluk ilişkilerini durdurdu.

Futbol Bitci

Futbol Bitci

Avrupalı iki futbol kulübü Türkiye merkezli kripto para platformu Bitci.com ile reklam ve sponsorluk ilişkilerini durdurdu.

İlginizi çekebilir: Fenerbahçe Token Nedir?

Cristiano Ronaldo’yu keşfeden futbol kulübü Sporting Lisbon ve İtalya’nın Spezia kulübü McLaren Racing’in izinden giderek Bitci ile iş birliklerini sonlandırdı.

Bitci kendi blockchain ağına sahip bir kripto para platformu. Platform RCD Espanyol, RC Celta de Vigo, Moto GP ve Brezilya milli futbol takımı da dahil olmak üzere bir dizi spor kulübü ve takımı için taraftar token programları yürütüyor.

Dünyanın her yerinde futbol takımları başta olmak üzere pek çok spor takımı ve kulübü kripto para sponsorlukları aracığıyla fan token’ları üretmeye başladı.

Bu token’lar aracılığıyla fanlara çeşitli ayrıcalıklar sunuluyor ve örneğin takımın forma renklerini belirlemek gibi bazı konularda söz hakkı veriliyor.

Cristiano Ronaldo Sporting Lisbon’dayken

Futbol Takımları Bitci ile Eylül 2021’de Masaya Oturmuştu

Sporting Lisbon’un Bitci.com ile kontratını ödemelerin sağlanmaması sebebiyle sonlandırdığı belirtiliyor.

Sporting Lisbon Bitci ile ortaklığını Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirmişti. “Stratejik uyumsuzluk” yaşadıklarını belirten futbol takımı, web sitesinde Bitci’ye dair bulunan tüm içerikleri ve ürünleri kaldırdı.

İtalyan Seri A liginde oynayan Spezia da tıpkı Sporting Lisbon gibi Bitci ile ortaklığını Eylül 2021’de gerçekleştirmişti. Sponsorluların sonlandırılmasına dair Bitci.com’dan herhangi bir açıklama gelmedi.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version