Muhabbit

Gamestar+ Oyun Gecelerine Web3 ve Avalanche ile Yenilik Geliyor!

Dünyanın en popüler sosyal oyunları Avalanche ekosisteminde Gamestar+ ile kullanıcılara sunuluyor. Detayları hep birlikte inceleyelim.

gamestar plus

Televizyonlara bağlı klasik oyunların aile veya arkadaşlar arasında oynandığı “oyun geceleri”, Gamestar+ ile yeni bir boyut kazanıyor. Gamestar+, klasik oyunların Web3 ile yeniden yapılandırılmış halini Avalanche üzerinden kullanıcılarına sunacak.

Şirket hali hazırda Wheel of Fortune, Jeopardy ve Family Feud gibi popüler oyunların interaktif versiyonlarını müşterilerine sunuyor. Avalanche geliştirmeleri ile birlikte Gamestar+ daha fazla verimlilik ve Web3 yetkinlikleri kazanacak.

Avalanche Entegrasyonu ile Neler Geliyor?

Avalanche resmi kanallarından da yapılan duyurulara göre Gamestar+ yeni anlaşmalara imza attı. En önde gelen oyun ve eğlence markaları ile anlaşan firma, bu etkinlikleri blok zinciri dünyasına getirecek. Bunlardan en önemlileri ise sırasıyla şöyle: Marvel, Lucasfilm, Disney Pixar, Deal or No Deal, The Price is Right.

Gamestar’ın Avalanche blok zincirini tercih etmesinin ise şirkete göre bazı önemli sebepleri var. İşlem hızları, ileri güvenlik önlemleri, milyonlarca kullanıcı için ölçeklendirme kapasitesi, kararlılık ve Web3 teknolojisi için yüksek performans gibi özellikleri ile Avalanche; Gamestar’ın tercih ettiği bir blok zinciri olmuş.

İlginizi çekebilir: Avalanche (Avax) Alt Ağlar (Subnets) Nedir? Sonsuz Ölçeklendirme Mümkün mü?

Gamestar+ COO’su Todd Young, konu ile ilgili şunları söylüyor:

“Blok zinciri entegrasyonu bizim uzun zamandır istekli olduğumuz ve planladığımız bir süreçti. Geleneksel oyuncu kitlemizden memnunuz ve bunu bir üst seviyeye çıkarmak istiyoruz. Bu üst seviye ile oyuncularımız eğlenirken kazanma şansına da sahip olacaklar. Ava Labs ile kurduğumuz partnerlik ve Avalanche teknolojisi bize bu hedeflerimizi gerçekleştirmede yardım edecek. Dünyanın en popüler oyunları için gerçek bir değer yaratıyoruz. Bir düşünsenize; Family Feud oyununu bir aile, dünyanın neresinde yaşarsa yaşasın bir diğer aile ile karşılıklı olarak oynayabilecek ve de sonucunda aileler GSTAR token kazanacak!”

Sosyal Oyun Deneyimi ile Kazanç Kapısı

Avalanche üzerinde Gamestar+ ile birlikte sosyal oyun deneyimine yeni boyutlar kazandırılıyor. Oyuncular oyunları daha rekabetçi şekilde deneyimleyecek ve GSTAR token kazanabilecek. GSTAR; projenin yerel tokenı olarak karşımıza çıkıyor ve GSTAR ile diğer dijital varlıklar veya NFT’ler satın alınabiliyor. Tüm bu özellikler oyun içerisinde kullanıcıların kontrolü altında olacak.

Avalanche entegrasyonu aynı zamanda Avalanche için de önemli bir gelişme. Avalanche ekosistemi NFT ve Web3 konularında büyümekte olan bir yapı ve Gamestar+ partnerliği ile birlikte ekosistem daha da güçlenecek. Aynı zamanda görüyoruz ki Blizzard the Avalanche Fund (Blizzard Avalanche Fonu), Gamestar+’a stratejik yatırım yapan kuruluşlar arasında yer alıyor.

İlginizi çekebilir: “Family Feud” Sunucusu Steve Harvey, Avalanche İş Birliği ile Blok Zincirine Girdi!

Ava Labs Oyunlar Başkanı Ed Chang, konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

“Gamestar+ ile birlikte olmaktan dolayı Avalanche topluluğu olarak çok heyecanlıyız. Gamestar+ kitlesel anlamda oyuncuların Avalanche ve Web3’e yönelmesi için büyük bir potansiyel taşıyor. Ayrıca topluluk üyelerimiz önemli bir oyuncu kitlesine sahip ve Gamestar’ın oyun gecelerine yoğun katılım gerçekleştireceklerine eminiz.”

Gamestar+ Hakkında

Dünyanın ilk blok zinciri katkılı oyun yayın platformu olan Gamestar+ play-to-earn (oyna kazan) özelliklerine sahip sosyal bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Oyun geceleri konseptinde Family Feud, Jeopardy, Wheel of Fortune ve Movie Scene It? gibi eğlence programlarına sahip platformda kullanıcılar, oturma odalarındaki televizyondan Marvel, Lucasfilm ve Disney Pixar gibi markaların çatısı altında sosyalleşerek oyunlar oynayabiliyorlar.

Avalanche Hakkında

Blok zinciri endüstrisinde en hızlı akıllı kontrat platformu olarak karşımıza çıkan Avalanche, proof-of-stake protokolüne sahip ve güvenlik için gerekli olan en fazla validatörü bünyesinde bulunduruyor. Avalanche hızlı işlemleri, düşük işlem ücretleri ve yeşil enerjisi ile blok zinciri ekosisteminde kullanıcılar tarafından ilgi çekmeye devam ediyor.

İlginizi çekebilir: Avalanche Network Nedir?

Daha fazla Blockchain haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Web3 haberleri için: Web3 Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version