Muhabbit

GameStop, Kripto Paraları Ödeme Yöntemi Olarak Kabul Etmeye Başlıyor!

Gamestop, dijital ödeme platformu olan Flexa sayesinde kripto paraları ödeme yöntemi olarak kabul etmeye başladı!

game stop

game stop

Gemini destekli dijital ödeme platformu Flexa, Amerikalı video oyunu şirketi GameStop’un BTC, ETH ve LTC gibi popüler kripto paraların dışında Shiba Inu ($SHIB) ve Dogecoin ($DOGE) gibi “meme token”ların da ödeme yöntemi olarak kabul etmesini sağladı.

flexa twıtter

Twitter’da yapılan bir duyuruya göre Flexa, Axie Infinity Shards (AXS), Smooth Love Potion (SLP) ve Decentraland ($MANA) gibi metaverse “token”larını da ödeme yöntemi olarak kabul etmeye başladı.

GameStop, Flexa’nın SPEDN uygulamasını kullanarak kripto para ödemelerini kabul edebilecek. Amerika Birleşik Devletleri’nde 500’den fazla sinema salonu olan Regal Cinemas, geçen ay Flexa aracılığıyla çeşitli kripto para birimlerinde ödeme almayı kabul etmeye başladı.

Flexa, hızlı ve güvenli işlemleri yapmak için Amp ($AMP) “token”ını kullanıyor. Token sahipleri, blok zincirinde henüz onaylanmamış transferin değerini sigortalar ve buna bağlı olarak aksiyon alabilir. Örneğin, Bitcoin blok zincirinin yoğunluğu fazlaysa, Flexa ödemenin teminatı olarak AMP’den yararlanarak transferin gerçekleşmesini sağlar.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz

Son Yazılar

Exit mobile version