Muhabbit

GameStop NFT Satış Platformuyla Kullanıcıların Karşısında!

GameStop yeni NFT satış platformu ile Layer 2 Ethereum protokolü Immutable X üzerinde kullanıcıları bekliyor.

GameStop yeni NFT satış platformu ile Layer 2 Ethereum protokolü Immutable X üzerinde kullanıcıları bekliyor.

Video oyun mağazası işlerindeki bariz düşüşe rağmen NFT oyun sektörünün öncülerinden biri olmaya devam ediyor. Öyle ki, GameStop atılımlarıyla Twitch kurucusu Justin Kan tarafından yaratılan Fractal gibi kripto para dünyasının orijinal platformlarına meydan okuyor.

GameStop’ın satış platformu Gods Unchained, Guild of Guardians ve Illuvium gibi Immutable X oyunlarına dair dijital varlıkları satışa çıkartacak. Başka birçok web3 oyunu da platformda kendine yer bulabilecek. Tüm işlemler işlem ücretinden muaf olacak ve karbon-nötr madencilik imkanları sunacak.

GameStop, En İyi Oyuncu Deneyimini Sunmayı Hedefliyor

Immutable X’i yaratan şirket olan Immutable, Şubat 2022’de GameStop ile oyun odaklı yeni bir NFT satış platformu kurmak için ortaklık kurmuştu. Mart 2022 verilerine göre Immutable’ın piyasa değeri 2,5 milyar dolar civarında seyrediyor. Immutable X Başkanı ve Kurucu Ortağı Robbie Ferguson ortaklığın etkisini şu sözlerle ifade etti:

İlginizi çekebilir: GameStop, FTX US İle Ortaklığını Duyurdu!

 “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz GameStop NFT satış platformu artık milyonlarca yeni NFT’ye, en iyi web3 oyunlarının gelişimine erişim sağlayabileceğimiz anlamına geliyor. Bir yandan da oyuncular için olabilecek en iyi oyun tecrübesini sağlayacağız.”

GameStop, 2022 senesinin 2.çeyreğinde 1,1 milyar dolar kazandı ve böylece bir önceki çeyreğe göre %3,4 gelir kaybetmiş oldu.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için hesabımızı takip edebilirsiniz: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version